torstai 30. heinäkuuta 2009

FBT Blue Flames ry uudistaa viestintäänsä

FBT Blue Flames ry investoi seuran imagoon ottamalla lähiviikkoina käyttöön uudet www-sivut. Web-toimitus tavoitti seuran General Managerin titteliä ylväästi kantavan Don Kuuluvaisen pikahaastatteluun asian tiimoilta.

Web-toimitus: Flames tuntuu jatkavan Phantoms-ajoilta tuttua konseptia seuran nettisivujen uusimisesta joka kausi?

Don: Kyllä. Uusi kausi, uudet kujeet. Tosiasiassa tällä kertaa toimenpiteelle on jopa asialliset perustelut. Nivalan Pete, tuo Flamesin luottograafikko ja ex-webslave, hyppäsi syrjään seuran touhuista viime vuonna. Siitä lähtien viralliset sivut ovat eläneet enemmän tai vähemmän hiljaiseloa. Nyt tuohon on kuitenkin luvassa muutosta. Tähän kuvioon liittyy myös eräs GM:n ideoima varainhankinta keino, josta lisää myöhemmin mikäli homma ottaa tulta alleen.

- Osaatko jo paljastaa millaista herkkua Flames-faneille on tällä kertaa tarjolla?

No kyllä tässä voin pientä maistiaista, sellaista pikku suolaista, antaa. Tuossa pidettiin online-palaveria web-masterin viitan päälleen pukevan Zei Lamminluodon kanssa ja lähdetään siitä, että investoidaan sivujen funktionaalisuuteen. Tarkoittaa siis sitä, että jätetään ylimääräiset php:t ja flashit sun muut muille ja panostetaan tiukkaan asiapitoisuuteen. Tilastot ajantasalle, pelaajakortit, videopätkää ja valokuvia kuitenkin lienee luvassa. Blogi jatkaa kuitenkin eloaan myös jatkossa.

- Mitä muuta Flames-leiriin näin elokuun korvalla?

Kovalla itseluottamuksella mennään taas kerran. Treenit starttaa maanantaina ja voin taata, että hiki tulee jannuilta lentämään. Paria pelimiestä vielä etsitään täydentämään jengiä. GM:n verkot ovat siis edelleen vesillä ja jos ei kohta ala napata niin vaihdetaan uistinta.

- Kiitokset haastattelusta ja menestystä alkavaan syksyyn.

Kiitos, kiitos. Kehotan seuraamaan nettiosoitetta www.fbtblueflames.com. Parin viikon sisällä lävähtää isolla hanskalla!

Ei kommentteja: