torstai 10. joulukuuta 2009

Kohti kotiturneeta- luvassa online seurantaa!

Lauantaina FBT Blue Flames pelaa tämän vuoden viimeiset ottelunsa, kun vastuuturnauksessa vastaan asettuu ensin aamuottelussa RuNu ja illan päättävässä mittelössä TBS. Vaikka kyseessä onkin Flamesin vastuuturnaus, on toimitsijatehtävät ulkoistettu SC Sonicsin hoidettavaksi. Flamesin yhteistyöseura Sonics tarjoaakin päivän otteluista online-seurannan, jonka kiinnostuneet löytävät osoitteesta:

http://www.scsonics.net/seuranta/

Aivan reaaliaikaista seurantaa ei sentään pystytä vielä näillä resursseilla lupaamaan, mutta ainakin lopputulokset päivittyvät tuonne päivän mittaan. Tästä kiitokset Jakobssonin Karille ja kumppaneille.

Aamulla, jo klo 10, vastaan asettuu vanhat tutut Runosmäestä elikkäs tuttavallisemmin RuNu. Sarjan kokenein joukkue, joka osaa pelin jäädyttämisen ja pelitemmon pudottamisen varmasti paremmin kuin yksikään muu joukkue koko lohkossa. Edelliskaudella väännettiin hyvinkin tasaisesti, sillä toinen matseista päättyi tasan ja toinen hävittiin viime hetkien maalilla muistaakseni 1-2. RuNu on tarrannut tiukasti lohkon kakkossijaan ja kun Flames hönkii heti runosmäkeläisten niskassa niin luvassa lienee jälleen tasainen vääntö. Tosin Flames on viime viikot treenannut anteeksiantamattoman heikosti ja treeniaikaan on keskimäärin puolet joukkueesta ollut neppailemassa kotona tai töissä. Viisikkotreenejä ei siis ole päästy hieromaan lainkaan. Tosin tuskinpa RuNunkaan treeneissä varsinaista ruuhkaa on ollut. Tai mistäs minä tiedän...

Illalla vastaan asettuu yllättävänkin pirteästi kautensa aloittanut TBS, joka nostettiin kabinettipäätöksellä nelosesta täksi kaudeksi sarjatasoa ylemmäksi. Kyseisestä joukkueesta ei juuri tietoa ole. Parin osittain nähdyn matsin perusteella joukkueesta kuitenkin löytyy varsinkin hyökkäyspäästä pari taitavaa yksilöä jotka kyllä pistävät palloa uuniin, jos paikka tarjotaan.

Lauantaina siis haetaan jo asemia kevään ratkaisupelejä ajatellen. Toivotaan, että sinivalkoiset saavat heikosta treenamisesta huolimatta koneen käyntiin heti aamusta lähtien. Niin pelaat kuin treenaat vai miten se nyt oli.

Ja pistetään vielä tähän tiedoksi koppijako lauantaille. 3 koppia ja 9 jengiä on yhtälö, joka takaa sen ettei mitään privaattikoppeja ole jaossa edes isännille.


KOPPIJAKO

Pukuhuone 1
Flames
Ruoska
SBS KM

Pukuhuone 2
RuNu
SBT Aakkerit
TBS

Pukuhuone 5 (alakerta)
KemKi
KIK
SC Hextall

Ei kommentteja: