lauantai 27. helmikuuta 2010

Pistepussiin täydennystä

Flamesin pistetili komistui lauantain sarjaotteluissa kolmella pisteellä. Useista poissaoloista huolimatta sinivalkoiset kiusasivat vielä jonkinasteisessa putoamisvaarassa olleita Kalkkilan Majakkaa ja KIK:iä melko rennolla peliotteella.

Flames- SBS KM 2-2

Ensimmäisessä ottelussa kohdattiin tuttuakin tutumpi Majakka. Tiedossa oli, että Kalkkilan pojilla pistetarve oli selkeästi sinivalkoisia akuutimpi joten lähdettiin ilman suurempaa puristusta katsomaan mitä tuleman pitää. Ensimmäinen erä meni vielä melkoisen sekaisissa merkeissä, koska ketjut oli rukattu uusiksi sitten edellismatsien. Majakka pääsikin maalin johtoon, mutta pikku hiljaa myös Flames alkoi saada maalipaikkoja. Uusin Flames-tulokas Raita saikin tsempattua pallon verkkoon ja näin ollen pelin tasoihin. Kolmannessa erässä vastustaja pääsi vielä 2-1 johtoon Flames-puolustuksen täydellisen blackoutin seurauksena. Flames pisti pelin kuitenkin ansaitusti tasoihin ottelun viimeisellä minuutilla, kun Karhu sai kunnian viimeistellä tasoituksen sinivalkoisten myllyttäessä ilman veskaria.

Flames-KIK 6-3

Toinen peli oli sählyä sanan varsinaisessa merkityksessä. Tuomarit ottivat alusta saakka hyvin sallivan linjan ja näin ollen pelissä nähtiin ajoittain melkoista mailasotaa. Flames oli lopulta selvästi parempi ja voittoon ei tarvinnut juuri ihmeitä esittää. Rutiinivoitto kuvaa siis tätä matsia todella osuvasti. Eipä siitä sen enempää.

Flamesin kauden viimeiset ottelut käydään parin viikon päästä SB Areenalla. Erityishuomautus Ketolalle: Pelit siis Areenalla, ei Leafilla tai Gardenilla.