maanantai 10. toukokuuta 2010

Flames-valmennus vahvistuu

FBT Blue Flamesin valmennusportaaseen liittyy uutta verta kaudelle 2010-2011, kun Oskari "Lothar" Nurmisto ottaa tehtäväkseen päävalmentajana jatkavan Antti Saarisen avustamisen. Nurmisto jatkaa edelleen myös peliuraansa "Sinisen liekin" riveissä. Nurmiston vastuulla tulee olemaan Flamesin kesäharjoittelu, jonka lisäksi Oskun kontribuutio tulee näkymään erityisesti saliharjoittelun sisällössä. Nurmisto ei todellakaan ole valmennustehtävissä mikään keltanokka, vaan miehen ansioluettelosta löytyy niin FBC Turun, TPS:n kuin FBT Karhun (Pori) junioreiden valmennusta. Kovimpana meriittinä voitaneen pitää FBT Karhun C-89 ikäluokan Suomen mestaruutta.

GM Kuuluvainen on tyytyväinen valmennusvastuun jakautumisesta useammille harteille.

- Loistava homma, että saadaan valmennustaakkaa jakoon. Tällaisessa alasarjasählyssä toimitaan kuitenkin lähes talkoovoimin, joten valmentajien jaksaminen on eittämättä suuri haaste. Lisäksi olisi myös typerää olla hyödyntämättä kovan luokan valmennusosaamista, jos sitä jo seuraorganisaation sisältä valmiiksi löytyy. Oskulla tuleekin olemaan roolia erityisesti harjoitusten sisällön suunnittelussa. Kaikin puolin hieno homma ja uskon vakaasti, että tämäkin on tärkeä askel Flamesin seuraorganisaation kehittymisen kannalta.

Valmennusuutisten lisäksi on Flames hiljattain varmistanut osallistumisensa tänäkin vuonna Tampereella elokuussa pelattavaan Warriors Cupiin. Saapa nähdä kirkastuuko edellisvuoden kakkossija tänä vuonna mestaruudeksi.

Ei kommentteja: