maanantai 28. kesäkuuta 2010

Big Fish!

Flamesin katiskaan ui siirtomarkkinoilla III-divaritasolle kohtuullisen kokoinen vonkale, kun GM:lla on ilo ja kunnia ilmoittaa Juho Vehviläisen pukevan "Sinisen liekin"- haarniskaan pelikaudella 2010-2011. Edelliskaudella Juho edusti III-divariin noussutta helsinkiläistä SB Riskiä. Turun seudulla mies muistetaan paremmin parin kauden takaisesta Nousiaisten Ryhdin ykkösketjusta, jossa Vehviläinen kylvi II-divarissa yhdessä Laaksosen ja Varjosen kanssa todellista tuhoa ympäri maakuntaa. Miehen aiempiin seuroihin lukeutuvat myös HIFK ja SSV II.
GM säkenöi tyytyväisyyttä julkistaessaan Flamesin uusimman signauksen.

- Juho höntsäili pitkin kevättä Flamesin vuoroilla ja olen äärimmäisen tyytyväinen miehen päätökseen liittyä "Blue Armyyn". Ihan joka kausi ei kuitenkaan ole kiinnitetty kaveria, joka on takonut sarjatasoa ylempänä yli 40 tehopistettä tai voittanut Helsingin tunnetusti tasokkaan III-divarin pistepörssin. Uskonkin Juhon tuovan roimasti lisää ratkaisuvoimaa Flames-hyökkäykseen. Enempiä liioittelematta seurahistorian kovin kaappaus, josta kiitoksia lähtee siirron junailleen Vahlmanin Markuksen suuntaan.

Flamesin harjoitusrinkiin on liittynyt myös Phantomsissa aikanaan piipahtanut Markus Iltanen. Näin ollen Flamesin kokoonpano pelikaudelle 2010-2011 alkaa olla loppusilausta vaille valmis. Näyttää siltä, että ensi kaudella pelipaikoista tulee todellinen kilpailutilanne, sillä III-divaritasolle kelpo pelimiehiä alkaa olla ringissä jo lähes neljä kentällistä.

Ei kommentteja: