lauantai 26. maaliskuuta 2011

Kotiturnauksesta täydet pisteet ja koutsi vaihtoon. WTF?

No eipä ole tästä kaudesta tapahtumia puuttunut. Flames kairaili viimeisistä matseista täyden pistesaaliin ja pääsi/joutui lohkokakkosen ominaisuudessa nousukarsintaan, joka läpsitään ilmeisesti ensi viikonloppuna. Vastassa pikaisella googlauksella UHW Bulls Vehmaalta.

Päivän matseissa kaadettiin ensin Salon Isännät 7-1 ja sitten TBS Turusta (5-3), jonka jälkeen valmennusvastuuta Nurmiston lähdöstä saakka kantanut Saarinen ilmoitti hieman yllättäen, että hänen osaltaan kausi ja valmennuspesti oli sitten tässä. Onhan tämä jo hieman koomista, että Flames pelaa ensimmäistä kertaa lyhyessä seurahistoriassa noususta kakkoseen ja samaisella kaudella jo toinen valmentaja jättää laivan. Nurmiston lähtö tosin johtui puhtaasti työkuvioista ja eipä Saarisenkaan "erosta" nyt mitään 7 Päivää tasoista matskua löydy. Olkoon virallinen syy sitten vaikka se, että osalla pelaajista ja Antilla oli hieman erilainen näkemys peluutukseen liittyvistä asioista. Kiitokset kuitenkin Antille siitä, että jaksoi muutaman kuukauden ajan käydä Nousiaisista saakka ihmettelemässä, kun treeneihin valuu se alle 2 kentällistä pelimiehiä.

Flamesin osalta hullunmylly jatkuu siis niin, että odotellaan liitosta ohjeistusta ensi viikonlopun karsintamatsiin liittyen. Ennen ko. matsia GM:n lienee syytä putsata hämähäkin seitit fläppitaulustaan ja takoa Raatteentien taistelua mukaileva pelikirjansa nuoremman sukupolven takaraivoon. Mitään paineita ei ainakaan tarvitse liekkimiesten noususta ottaa, sillä tämän kauden osalta tavoitteet on jo nyt enemmän kuin saavutettu.

Ei kommentteja: