lauantai 12. toukokuuta 2012

Flames mukana Suomen Cupissa

FBT Blue Flames osallistuu ensimmäistä kertaa seurahistoriassaan Suomen Cupiin. Vuosien varrella mm. Yle X- Cup ja TEHO Cup nimillä kulkenut kilpailu starttaa hieman ennen sarjaotteluja. Eteneminen tarpeeksi pitkälle mahdollistaa esimerkiksi liigajoukkueiden kohtaamisen.

- Suomen Cupiin osallistuminen oli valmennuksen toiveissa, joten lisättiin se kauteen valmistavaan ohjelmaamme. Eurooppalaisissa palloilukulttuureissahan Cupit kuuluvat vuoden ehdottomiin kohokohtiin, mutta Suomessa ollaan tälläkin saralla tultu ehkä hieman jälkijunassa. Niin tai näin, olisihan se mielenkiintoista testata vaikkapa SPV:n kyvyt jossain vaiheessa kautta. Karjalan Harrihan hakikin jo jokunen kesä sitten mestaruusvauhdin Flamesin kesähöntsistä, mehuttelee seuran hallituksen puheenjohtajan manttelia kantava Kuuluvainen.

Flamesin try outeilla on nähty jo erittäin hyvä määrä kyvykkäitä pelipaikanhakijoita. Parin ensimmäisen kanssa ensi kaudesta on jo sovittu, mutta taistelu lopuista tarjolla olevista pelipaikoista jatkuu kiivaana. Jo nyt on selvää, että Flames valmennus joutuu tekemään kovia päätöksiä ensi kauden kokoonpanoa rakentaessaan. Stay tuned!

Ei kommentteja: