tiistai 11. helmikuuta 2014

Merkkipaluuja: Anttila & Kallio Satasen kerhoon

FBT Blue Flamesin runkopelaajat ovat saavuttaneet kauden mittaan hatunnoston arvoisia merkkipaluuja. Vuonna 2008 perustettu seura on nimittäin saanut ensimmäiset 100 virallisen sarjaottelun ylittäneet seuraikoninsa. Virallisiin otteluihin luetaan tässä tapauksessa vain liiton sarjaottelut. Suomen Cupia ei ole tilastoissa mukana. Kaikki seuraavista pelaajista ovat edustaneet Flamesia sen perustamisesta saakka. Kaikkiaan liekkihaarniskaa on vuosien varrella kantanut virallisissa otteluissa reilut 50 soturia.

Ensimmäisenä maagisen satasen rajan paukutti rikki Flamesin luottopakki Juhani Anttila. Karkkilan lahja Turun alasarjasählylle porskutti useamman vuoden niin, että väliin oli jäänyt vain yksi ainut kamppailu. Kakkosdivarikaudella väliin jäi peräti 2 kamppailua miehen saatua mailasta silmäänsä. Mikäli GM:n intuitio pitää kutinsa on Anttila siis missannut vain 3 Flamesin matsia koko seurahistorian aikana. Tällä hetkellä miehen vyöllä on 106 ottelua Flames-paidassa.

Juhani Anttila- Seuraikoni

Toisena satasen puhkoi Flames-kapteeni Lauri Kallio. Hirvensalosta aina Rymättylään saakka ponnistanut saunailtojen luottosoturi pelaa tehopisteiden valossa muuten parhaillaan elämänsä kautta. Kallio on saldottanut tililleen tähän mennessä 104 ottelua Flames-univormussa.

Kolmantena sataset tulevat paukkumaan todellisella multitalentilla, kun tohtori ja universumin kaunein mies Arto Kuuluvainen tulee todennäköisesti hiiviskelemään kissamaisella askelluksella maagisen merkkipaalun yli seuraavassa sarjamatsissa. General Managerilla on tällä hetkellä nimittäin kasassa 99 sarjaottelua sinivalkoisissa. Tällä kaudella satasiin voivat yltää myös Jussi Lamminluoto sekä Niklas Törnström.

Flamesin kaikkien aikojen pistepörssin kärjessä on tällä hetkellä FBC Turkua 1-divarissa edustava Juho Simolin. Toisena pörssissä on Lamminluoto ja kolmantena Kuuluvainen.


Loppuun pieni kaupallinen tiedote:

FBT Blue Flames kutsuu myös sinut mukaan vaikuttamaan. Yhteistyökumppanimme M3 Research on tanskalainen tutkimusyritys, joka hakee jatkuvasti uusia jäseniä Suomen tutkimuspaneeliinsa.Samalla keräät paneelipisteitä, joilla voit lunastaa paneelimyymälästä palkintoja vaivanpalkaksi.

Liity M3 Researchin tutkimuspaneeliin

Seuraavassa hieman lisätietoa M3 Panelista ja sen tutkimuksiin osallistumisesta.

M3 Panel tekee markkinointitutkimuksia erikokoisille suomalaisille ja ulkomaalaisille yrityksille sekä muille toimijoille, kuten järjestöille.

Lähetämme sinulle osallistumiskutsuja säännöllisin väliajoin. Tutkimuksen aiheena voi olla esimerkiksi jonkin mainoksen arviointi tai mielipiteesi jostakin tuotteesta tai ajankohtaisesta aiheesta.

Vastauksesi ovat aina anonyymejä eikä sinulle koskaan tarjota tuotteita tai palveluksia. Teemme vain ammattimaisia tutkimuksia.

Kiitoksena avustasi vastaanotat pisteitä. Ansaitsemiesi pisteiden määrä riippuu tutkimuksen pituudesta. 25 pisteen vähimmäismäärän saat aina, kun osallistut tutkimukseen.

Paneelimyymälästämme voit ostaa pisteilläsi erilaisia lahjoja aina lahjakorteista ja design-tuotteista konsolipeleihin ja urheiluvälineisiin. Vaihtoehtoisesti voit lahjoittaa pisteesi Punaiselle Ristille tai Lääkärit ilman rajoja- hyväntekeväisyysjärjestölle. Ostaminen tai lahjoittaminen ei maksa mitään, sillä M3 Panel maksaa myös postikulut.

Vastauksesi ovat nimettömiä, eikä niitä koskaan käytetä yksittäin. Osallistumisesi on aina vapaaehtoista. Mukaan pääset esimerkiksi klikkaamalla alla olevaa banneria.


http://www.m3panel.com/communities/default.aspx?p=p677632708&n=%280%3a0-880695673%230%2c+690%29&l=11 








Ei kommentteja: