keskiviikko 12. marraskuuta 2008

Voihan ryökäle!

Keskiviikko iltapäivänä pelattiin taas kerran treenimatsi nelosdivarissa tappioitta porskuttavaa SBT Aakkereita vastaan. Pelin aikaisesta alkamisajankohdasta johtuen valmistautuminen otteluun jäi lievästi ilmaistuna heikoksi, sillä kokoonpanoja arvottiin vielä hetki ennen ottelun alkua. Eikä niitä alkulämpöjäkään tullut otettua. Tosin vastustajalla tilanne lienee ollut sama, joten selitykseksi Flames-historian surkeimmalle esitykselle nämä tekijät eivät kelpaa.

Flames-SBT Aakkerit 3-4

Pelin tarkoituksena oli antaa peliaikaa ja vastuuta niille kavereille jotka ovat viime aikoina jääneet vähemmälle vastuulle. Tämä kyllä toteutui, mutta eipä hirveästi pelistä jälkipolville jäänyt kerrottavaa.

Jos oli otteluun valmistauduttu puolivaloilla, niin itse pelaamisessa ei sitten ollut järjen hiventäkään mukana. Fyysisesti rapiat kolme ketjullista pelimiehiä kyllä kentällä esiintyi, mutta ajatus tuntui suurimmalla osalla harhailevan jossain aivan muualla. Taisi käydä klassisesti; kuvitellaan itsestä liikoja ja luullaan, että sarjatasoa alempana pelaava vastustaja kaatuisi, jos pelataan vain "sinnepäin". Tätä lienee edesauttoi vielä se, että päästiin jo ensimmäisessä vaihdossa johtoon vastustajan puolustuksen karmean virheen seurauksena. Tämän jälkeen sitten unohtuikin kaikki mitä on syksyn mittaan treenattu ja kun vielä päälle otettiin äärettömän typeriä rangaistuksia ja hävittiin jokainen kaksinkamppailu, tuli vastustaja pian mukaan peliin ja otti ansaitusti voiton.

Surkeista surkein peli, joka toivottavasti palautti Flames-pelaajat maanpinnalle. Kun ei kerran taitoa ole joukkueelle äärettömästi siunattu, niin tämä on korvattava kovalla tsempillä. Joku puhuisi apinanraivosta. Tämä puoli loisti tänään täydellisellä poissaolollaan. Jos ei asennetta ala löytyä eri malliin seuraavaan sarjamatsiin, niin odotettavissa on, että heikosti kautensa aloittanut Kalkkilan Majakka ottaa avausvoittonsa puolentoista viikon päästä Liedossa. Tätä ennen Flamesille tarjotaan kuitenkin mahdollisuus kasvojen pesuun, kun ensi viikon torstaina kohdataan lepakkovuorolla toinen nelosen kärkijengeistä eli SB Naantali.

Ei kommentteja: