lauantai 1. marraskuuta 2008

Flames liekitti Latvian leijonat

FBT Blue Flames kohtasi lyhyen palautuksen jälkeen latvialaisen FK Rigas Lauvaksen. Lopputuloksena hyvän liekin löytäneet valkopaidat laskettelivat selvään voitoon paikallista ykkösdivaria tahkoavasta vastustajasta.

Flames- Lauvas 7-0

Flames lähti viemään ottelua heti ensiminuuteista. Maalipaikkoja luotiin mukavaan tahtiin, mutta ensimmäinen maali nähtiin vasta ensimmäisen erän 15 minuutilla. Maalinteosta vastasi viimeinkin pelivireen löytänyt ykkösketju Joakim Sjöström- Kuuluvainen-Viljamaa, jonka laiturit myös herkuttelivat useammilla osumilla loppupelin aikana. Pelin edetessä Flames loi maalipaikkoja liukuhihnalta ja maalejakin syntyi tasaiseen tahtiin. Loppulukemiksi siis selvät 7-0.

Maalivahdit tulee tietysti aina kehua, kun nolla säilyy omassa päässä. Maalissa peluutettiin kaikkia kolmea veskaria. Muutenkin peli oli kivasti hallussa koko matsin ajan ja peliaikaa saatiin taas tarjottua kaikille kenttäpelaajille. Pelit jatkuvat ensi viikonloppuna, kun vastaan saadaan FBC Turun ja AFC Campuksen kakkosjengit. Pelin tempo tulee kuitenkin takuuvarmasti olemaan viikon päästä jotain aivan muuta, kun tänään nähtiin.

Flames-maalit: Elias Viljamaa (3), Joakim Sjöström (2), Jussi Lamminluoto (2)
Maalissa: I erä: Antti Leminen, II erä: Matti Ketola, III erä: Marko Kaunisharju