keskiviikko 25. marraskuuta 2009

FBT Blue Flames ry:n virallinen kannanotto Ruoska-ottelun tapahtumiin

Lauantaisessa Paimion Ruoska - FBT Blue Flames ottelussa tapahtunut vastustajajoukkueen pelaajan vakavaan loukkaantumiseen johtanut yhteentörmäys näyttää ylittäneen valtakunnallisen tason uutiskynnyksen.

Suomalaiselle iltapäivälehdistölle tyypillisesti näyttää siltä, että tapahtuneelle on alettu etsiä väkisinkin syyllisiä. Näin ollen esimerkiksi Flamesin otteluraportista on irroitettu kommentteja kuvaamaan lauantain tapahtumia, jolloin kritiikki kohdistuu ensimmäiseksi Paimion halliolosuhteisiin. Kukaan tuskin voi olla siitä eri mieltä, että kyseinen halli ei ole olosuhteiltaan alueen parhaimmistoa ja esimerkiksi liukastumisia nähdään kyseisessä paikassa keskimääräistä enemmän. Haluan kuitenkin alleviivata, että lauantaina sattunut vakava yhteentörmäys olisi voinut sattua missä tahansa muussakin hallissa. Kyseessä oli siis äärimmäisen huono tuuri ja monien epäonnisten sattumien summa. Keskusteluissani Ruoskan valmennuksen kanssa olemme mielestäni olleet asiasta täysin samaa mieltä.

Toivomuksena esitänkin, että niin media kuin varsinkin Internetin keskustelupalstoilla aina hyvinkin aktiivisesti jauhava anonyymi huhumylly antaa loukkaantuneelle pelaajalle omaisineen toipumisrauhan. FBT Blue Flames ry:n osalta tapahtuma on nyt loppuunkäsitelty.


Arto Kuuluvainen

Puheenjohtaja
FBT Blue Flames ry

Ei kommentteja: