maanantai 16. marraskuuta 2009

Rutiinivoitto kenraalista

Flames haki pelituntumaa kohtaamalla Leaf Areenalla AFC Campuksen II joukkueen. Mitään suurta sählyjuhlaa ei nähty, mutta matsin lopputulos kuitenkin sinivalkoisille selvähkö 6-2.

Flames- AFC II 6-2

Flamesille pientä lisäpotkua otteluun antoi se, että yksi kauden harvoista tappioista oli tullut nimenomaisesti AFC Campuksen II:ta vastaan Tampereen treeniturnauksessa. Tuloksellisesti Flames olikin tehokkaalla päällä ja lopputulokseksi taottiin yllättävänkin selvät voittonumerot nelosdivarilohkoaan johtavasta vastustajasta. Positiivisina seikkoina nousivat esiin erityisesti veskariosaston hyvät esitykset. Ketola oli totutun hyvä ja kauden eka matsinsa pelannut Leminenkin torjui eleettömän varmasti, eikä voinut maaleille mitään. Myös ottelun toiselle puoliskolle yhteen lyöty Iltanen-Sjöström-Kallio ketju oli pirteä ja venytti vastustajan verkkoa useampaan otteeseen.

Flames-maalit: Jyri Rantasalo, Lauri Kallio, Antero Karhu, Matti Iltanen, Heikki Kosonen ja Sami Sjöström

Maalissa: Matti Ketola/Antti Leminen

Flames jatkaa sarjamatsejaan kohtaamalla lauantaina Paimion sählyladossa ensin KIK:in Korppoosta ja sen jälkeen lohkon ylivoimaisen ykkössuosikin, Flamesin tavoin vielä tappioitta olevan, Paimion Ruoskan. Ruoska vieraissa on haaste, jota kovempaa ei tästä lohkosta löydy joten luvassa varmasti sinivalkoisittain mielenkiintoinen tapahtuma. Matsien jälkeen Flames-soturit suuntaavat vielä pikkujouluihin Radisson SAS:in alakertaan. Joten epäilemättä luvassa on kaiken kaikkiaan hyvinkin värikäs lauantaipäivä.

Ei kommentteja: