torstai 8. joulukuuta 2011

Flamesin yhteistyökumppanit tiedottavat: Tallink Floorball Turnaukseen 2012?

Tallink on järjestänyt kahtena edellisenä vuotena suositun sekä onnistuneen salibandyturnauksen Tallinnassa. Tallinnasta noin 15 kilometrin päässä sijaitsevalla Viimsi areenalla pelattuun turnaukseen on osallistunut useita joukkuita Suomesta, kuten Kirkkonummi rangers. Turnauksessa pelattiin vuonna 2011 kolmessa eri ryhmässä, Miehet Kilpa, Miehet Harraste sekä Naiset Harraste. Suosituin ryhmä oli Miehet Harraste 12 joukkueen voimin.

Turnaus pelattiin 2 x 15 min erillä juoksevalla peliajalla ja peli pysäytettiin maalin tai jäähyn johdosta. Alkusarjassa joukkueilla oli vähintään neljä ottelua ja sarjasijoituksiin perustuvat jatko-ottelut. Joukkuekohtainen osallistumismaksu oli vuonna viime vuonna 190€.

Tallink oli turnauksen järjestelyissä näkyvästi mukana tarjoten laivamatkoihin ja majoituksiin Olympic hotellissa mukavan alennuksen. Kaiken kaikkiaan turnausjärjestelyt keräsivät positiivista paulautetta niin joukkueilta kuin katsojiltakin. Kilpasarjassa miesten turnauksen voiton vei SK Augur Tallinnasta, joten vuodelle 2012 suomalaisilla jäi parannettavaa vaikka naisten sarjan voittikin suomalainen FBellat.

Turnauksen erikoisuutena oli kahtena iltana pelattu pokeriturnaus. Pokeri tuntui pelaavia kiinnostavan ja Tallink City hotellin aula toimi mainiona pelipaikkana. Naiset eivät Texas holdemista innostuneet vaan heille järvestettiin korvaava tapahtuma. Mielenkiintoisena voi pitää Amin Asikaisen osallistumista niin salibandyturnaukseen kuin pokeripeleihinkin Tarakkapoikien pelaajana.

Vuonna 2012 järjestetään turnaukset seuraavasti:
27.-29.4.2012 Tallink Floorball junioriturnaus, Tallinna
13.-15.7.2012 Tallink Summer Floorball, Hämeenlinna (HUOM. 15.7. varapäivä)
24.-25.8.2012 Tallink Floorball Adults Only, Tallinna

Lisää tietoa turnauksesta: http://sr.tallinkfloorball.fi/


FBT Blue Flames julkaisee silloin tällöin blogissaan yhteistyökumppaniensa ilmoituksia. Pääpaino tulee kuitenkin jatkossakin olemaan seuran edesottamuksista tiedottamisessa.

Ei kommentteja: