lauantai 3. joulukuuta 2011

Murskajaiset

Flamesin kolmosdivarimatsit jatkuivat Sport Gardenilla pelatulla "miniturnauksella". Samaan aikaan toinen puolisko lohkoa tahkosi omat matsinsa Taalintehtaalla. Matseista jäi hieman ristiriitaiset fiilikset. Aamusta vietiin TPS:n II-jengiä selvästi, kun taas iltapäivällä saatiin Runulta sellaista pesukonetta ettei Flames ihan äskettäin ole vastaavaan joutunut.

Flames- TPS II 7-1 (2-0, 4-1, 1-0)

Aamuinen koitos TPS:n junnuja vastaan ei muodostunut kovinkaan suureksi trilleriksi. Vastustajalla oli rosterissa leveyttä niin paljon, etteivät kaikki tahtoneet mahtua edes vaihtopenkille mutta tästä huolimatta Flames iski tehokkaasti vastaan ja naputteli taululle nätit 7-1 lukemat. Tepsille pitää kuitenkin antaa tunnustusta. Turpaan tulee nuorille pojille välillä lujaakin, mutta silti jengi yrittää rakentaa peliä ja uskaltaa pitää palloa hallussaan. Karvaustakin vedetään välillä aggressiivisesti, mikä on todella positiivista vaihtelua eräiden jengien "puolen kentän sumppu & kukkupallot" peliin. Flamesiakin vastaan pallokontrolli oli luultavasti prosentuaalisestikin TPS:llä, mutta sinikone nakutti tehokkaasti vastaiskuilla. Lisäksi Tamminen maalissa pelasi tapansa mukaan erittäin varmasti, joten suurempaa hätää ei oikeastaan missään vaiheessa matsia päässyt syntymään.

Flames-maalit: Juho Simolin (3), Markus Vahlman (2), Lauri Lindroos, Lasse Leinonen
Maalissa: Aki Tamminen

Päivän toisessa matsissa vastaan asettui wanha tuttu Runu. Perinteisesti ollaan väännetty runosmäkeläisiä vastaan tiukkoja matsoja, jotka harmittavan usein ovat kääntyneet kuitenkin lopulta vastustajalle. No, tällä kertaa ei mennyt edes tiukaksi...

Flames- Runu 3-7 (0-4, 2-2, 1-1)

Ennen matsia painotettiin ottelun alun tärkeyttä ja sitä, ettei kokeneelle vastustajalle passaisi antaa paljoa eteen. Niinpä niin. Eka erä 0-4 ja good night Flames! Eipä ollut miehet sinisissään todellakaan hereillä matsin alussa, mutta toisaalta pakko on antaa myös tunnustus Runun kliiniselle viimeistelylle. Jokainen paikka tuntui johtavan maaliin, joista suurin osa oli vielä taidokkaasti tehtyjä. Matsi ratkesi siis ensimmäisessä erässä ja vaikka kaksi seuraavaa pelattiinkin tasan, niin on myönnettävä ettei tällä kertaa ollut oikeastaan mitään jakoja täyteen pistepottiin. Vastaavaan myllyyn jouduttiin viimeksi pari kautta sitten Paimion Ruoskaa vastaan. Tämän päivän perusteella olisi helppo sanoa, että Runu menee tästä lohkosta jatkoon. Totaalisen eri asia kuitenkin on se mikä on konkareiden tahtotila karsia kakkoseen... Niin tai näin, parempi voitti tälläkin kertaa.

Flames-maalit: Lasse Leinonen (2), Jussi Lamminluoto
Maalissa: Marko Kaunisharju/Aki Tamminen

Ennen joulua pelataan vielä pari matsia. Vastassa SBS Lieto III ja Sheriffs. Tällä hetkellä Flames on sarjataulukossa jaetulla kolmannella sijalla pari pistettä Runua ja KemKiä perässä.

Ei kommentteja: