torstai 23. elokuuta 2012

Pelaajauutisia: Halén Flamesiin

FBT Blue Flamesin uusin kiinnitys kakkosdivarijengiinsä on Jarno Halén. Edelliskaudella Halén edusti kakkosen kärkiporukoihin kuuluvaa Hämeenkadun Pyöveleitä. Vahvan lätkätaustan omaava Halén tuo mukavasti lisää vaihtoehtoja Flamesille, sillä mies pystyy pelaamaan niin hyökkääjänä kuin puolustajanakin. GM Kuuluvainen on tyytyväinen Flamesin uusimpaan hankintaan:

- Halén on meille hyvä vahvistus. Jotain kaverin potentiaalista kertoo se, että Halén debytoi säbäkaukaloissa suoraan kakkosdivarin parhaisiin jengeihin kuuluvan Pyöveleiden paidassa. Äijällä on takanaan vasta yksi kausi sählyä, mutta palloilutausta on muuten äärimmäisen kova. Tuskinpa tässäkään kakkosen lohkossa monelta muulta jannulta löytyy kokemusta esimerkiksi pikkuleijonien paidasta.

Valitettavasti ovi on käynyt myös toiseen suuntaan, kun Juho Vehviläinen ja Jari Pentinlehto ovat poistuneet joukkueen vahvuudesta.

- Kiitokset molemmille herrasmiehille panoksestaan Flamesin hyväksi. Molemmilla herroilla päällimmäinen syy oli käsittääkseni se, että jannut kokivat etteivät ehdi sitoutumaan treenaamiseen tarpeeksi. Minun puolestani ovi on aina auki takaisin liekkipaitaan.

Flames kartoittaa vielä muutamia uusia pelimiehiä joukkueeseensa. Kiinnostuneet pelimiehet voivat ottaa yhteyttä esimerkiksi osoitteeseen: fbtblueflames@gmail.com







Ei kommentteja: