sunnuntai 26. elokuuta 2012

Superlauantain saldo: voitto ja tappio

Flames jatkoi kauteen valmistautumistaan ns. superlauantain merkeissä. Päivän agendalla oli treenipelit III-divarin SB Naantalia ja SC Toivoa vastaan ryyditettynä saunaillalla. Päivän anti oli hyvinkin kaksijakoinen.

Flames- SB Naantali 4-6

Ensin vastaan asettui vanha tuttu SB Naantali, jota vastaan on vuosien mittaan pelattu treenimatseja jokunen per vuosi. Jo alkulämmöistä oli aistittavissa se, etteivät liekkimiehet olleet täysin keskittyneitä matsiin ja sehän näkyi myös tulostaululla. Reilussa viidessätoista minuutissa annettiin Nådelle 3 maalia eteen karkeiden virheiden seurauksena. Kaksi erää menikin lähinnä siihen, että Flames hieroi palloa alakolmiossa ja kulmissa. Kolmanteen erään herättiin pelaamaan ja kohtuullisen pikaisesti tasoitettiin tilanteeksi 4-4. Kun homma näytti kääntyvän väkisin sinivalkoisille sattui Flames-puolustukselle karmaiseva virhe, josta Naantali rokotti armottomasti. Flamesin momentum kuoli tähän hetkeen ja Naantali pääsi kaunistelemaan lukuja vielä yhdellä osumalla.

Ala-arvoinen suoritus Flamesilta, vaikka Naantalilla näyttäisikin olevan erittäin iskukykyinen nippu kasassa alkavalla kaudella. Uusia vahvistuksia Naantaliin oli löytynyt ainakin Campuksesta. Ihme, jos ei Nåde ole lohkonsa kärkikahinoissa.

Highlights-video tästä!

Flames-maalit (ulkomuistista): Matti Simolin (2), Niko Vihriä, Jussi Lamminluoto

Maalissa: Marko Kaunisharju

Tunnin palauttelun ja itsensätutkiskelun jälkeen Flamesilla oli kuitenkin mahdollisuus kirkastaa kolhiintunutta kilpeään, kun vastaan saatiin SC Toivo.

Flames- SC Toivo 10-2

Toivo oli liikkeellä varamiehisenä ja vahvistukseksi olikin haalittu muutamia Flamesille hyvin tuttuja pelimiehiä. Ensimmäinen erä mentiin vielä tasaisissa merkeissä, mutta tämän jälkeen kentällä oli vain yksi joukkue. Flamesille tärkeintä oli saada pitkästä aikaa hyökkäyspään onnistumisia laajalla rintamalla ja ottelun loppu meni jo melkoiseksi nautiskeluksi. Ja tulihan tuo kauden voittotilikin tietty avattua...

Flames-maalit (ulkomuistista): Niko Vihriä (3), Arto Kuuluvainen (3), Lasse Leinonen (2), Jussi Lamminluoto, Jarno Halén

Maalissa: Aki Tamminen