keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Friday Night Lights: Are you ready?

Muut jengit ovat jo oman kakkosdivarikautensa korkanneet, mutta Flamesin sinivalkoiset soturit hyppäävät mukaan näihin kinkereihin vasta toisella sarjakierroksella. Kovalla kiimalla odotettu sarja-avaus tapahtuu Mynämäen bränikässä sählyhallissa, eli HaNi-hallissa. Fasiliteetit ovat siis asianmukaiset ja odotettavissa on myös melkoisen suuri yleisömäärä.

Flamesin mediaosasto onnistui kuin onnistuikin nappaamaan kommentit Flames-koutsi Joni Sjöströmiltä sekä Flames-manageri Arto Kuuluvaiselta.

Suomen johtavaa pelikirjaansa kiillottamasta tavoitettu Sjöström oli tällä kertaa harvinaisen varovainen perjantai-iltaa ennakoidessaan, vaikka painottikin uusien vahvistusten myötä Flamesin pelaajatilanteen näyttävän huomattavasti paremmalta kuin mitä se oli vielä pari kuukautta sitten.

- Keväästä saakka on odotettu 2.divarin alkamista ja nyt se sitten tosissaan alkaa. Pelejä tulee melkein matsi per viikko ja ensimmäiseksi suunnataan Mynämäelle Wirmon vieraaksi. Ei varmasti se helpoin paikka aloittaa pelit 2.divarissa. Wirmoa vastaan lähdetään kiusaamaan isompia ja tehdään tästä heille vaikea ottelu. Mitään tulosta en lähde veikkaamaan, mutta sen lupaan, että tosissaan tullaan taistelemaan loppuun asti. Nyt nähdään missä me mennään 2.divarin kärkeen verrattuna, kommentoi "Rainmaker" sarja-avausta.

Perjantaina on parempi pysyä pois boksista. Kuva: Mikko Merranti.

Myös GM Kuuluvainen tuntui odottavan perjantaita kuin aikoinaan Lauantaipussia. 

- Kyllähän tässä silmä palaa ja asenne tulee perjantai-iltana olemaan suoraan Spartasta. Vaikka on vuosien varrella tullut luututtua satoja matseja eri sarjatasoilla ja isoilla panoksillakin, niin on nasta huomata että vielä vanhoilla päivilläkin näyttää löytyvän sellainen kiva kutina sarja-avauksen kynnyksellä. Flamesin paketti alkaa olla hyvässä kuosissa. Tätä toki vaaditaankin, kun vastaan asettuu sarjan luultavasti kovin kotijengi. Hyvä ystäväni, Mietoisten pieni suuri mies Heikkilän Juha on viestittänyt, että Myniksen seutukunnalla on todella hyvä sählybuumi päällä. Ääntä ja intohimoa siis varmasti tulee perjantai-iltaan mahtumaan. Tietynlainen Daavid-Goljat asetelmahan tässä on, mutta se sopii meille. Antaa pelin näyttää, filosofoi tohtori Kuuluvainen Flamesin verkkotoimitukselle.

Flamesin kokoonpano perjantai-illalle on vielä hieman auki. Varmasti poissa rosterista ovat polvivammasta kärsivä Jussi Lamminluoto sekä kansalaisvelvollisuuttaan Säkylässä suorittava Jouni Kirjavainen. Lisäksi Flamesin ykköstykkeihin lukeutuvan Juho Simolinin pelaaminen on vielä erittäin epävarmaa. Simolin kärsii edellen Suomen Cupissa saamastaan nilkkavammasta. Myös Sjöströmin oikeana kätenä valmennuksessa toimiva Marko Vehmanen on poissa ottelusta. Vehmanen hakee seuraavat viikot uusia vivahteita Flamesin pelikirjaan Espanjasta.  




Ei kommentteja: