keskiviikko 9. syyskuuta 2015

Flames kiinnitti 3 uutta pelaaja: Palapeli on valmis



Pienimuotoisesta pelaajakriisistä kärsinyt Flames on saanut hommat järjestykseen ja ”Les Bleus” on koonnut rosterin, jolla kelpaa lähteä kivikovan kolmosdivarin haasteisiin. Flamesin viimeisimmät pelaajavahvistukset saapuvat AFC Campuksen II-joukkueesta, josta Liekkimiehet kiinnittivät koko edelliskauden kapteeniston. Alkavalle kaudelle siniseen univormuun pukevat siis Petteri Tenhunen, Jyri Ryyppö ja Tiitus Unhola.

” Mahdollisuus tähän tuli hieman puskista, mutta toki tartuimme siihen kynsin ja hampain. Koko kolmikko on hyvinkin tuttu, sillä olemme vääntäneet Campuksen kakkosen kanssa vastakkain lähes joka kausi viimeisen noin kymmenen vuoden aikana.  Olen erittäin tyytyväinen, että löysimme suht nopeasti yhteisymmärryksen ja saimme muutaman tasokkaan ja kokeneen pelaajan lisää rosteriimme. Toisaalta samaan aikaan Olli Keso päätti huilata ainakin syyskauden, joten tarvetta pelaajille todellakin oli”, GM Kuuluvainen kommentoi siirtomarkkinoiden viimeisimpiä käänteitä.

” Jengin kasaaminen venyi olosuhteiden pakosta hieman turhan myöhäiseksi, mutta uskon että saadaan pelitapa kuosiin suht pian. Toki eka turnaus tulee eteen hyvin nopeasti. Joka tapauksessa, tässä vaiheessa pitää taputella itseään hieman selkään. Pelaajatilanne meinasi pistää isomman stressin päälle tuossa joku viikko sitten, mutta aktiivisuus palkittiin ja nyt ringissä on optimaalinen määrä jannuja. Kiitokset myös Markus Vahlmanille taustatuesta pelaajasiirtojen suhteen”, General Manager spekuloi ja korkkaa yhden jääkylmän Solin.

Ansaittu.

Flames lähtee alkavaan pelikauteen seuraavalla kokoonpanolla:

Maalivahdit

Aki Tamminen
Matti Ketola
Ricky Wiklund

Kenttäpelaajat
Arto Kuuluvainen
Joona Hyvärinen
Juha Mattila
Juhani Anttila
Juho Hiivola
Jussi Lamminluoto
Jyri Ryyppö
Lauri Kallio
Lauri Lindroos
Marko Kiiskinen
Markus Iltanen
Markus Vahlman
Matti Iltanen
Niklas Törnström
Petteri Tenhunen
Severi Saarela
Tero Yli-Sipilä
Tiitus Unhola
Tommi Nieminen
Ville Ervanko

Ei kommentteja: