maanantai 7. syyskuuta 2015

Preseason jatkui voitokkaana



Liekkimiehet pelasivat jo viikon toisen treenimittelönsä, kun Naantalin parketilla tanssahdeltiin nelosdivaria luuttuavan SB Naantali 3:sen kanssa. Lisämielenkiintoa matsiin toi se, että Liekkimiesten ilmapiiriä oli haistelemassa muutama uusi tuttavuus. Suuren maailman tyyliin jätetään uusien Flames-soturien nimet kuitenkin odottamaan maailmanluokan mediajulkistusta.  

"Siirtopaperit ovat vetämässä. Ollaan hiljaa, niin saadaan kalaa", kommentoi todellinen alfauros GM Kuuluvainen mystistä kulissipeliään.

Flames- SB Naantali 3 7-4

Sunnuntai-iltainen tihkusade ja Naantalin parkettialusta. Ei kuitenkaan syytä vajota depressioon, sillä sähly on kiva peli. Flames sai kasaan 3 ketjua ja maaliin luottokassari Tammisen, joten lähtökohdat kauden toiseen treenimatsiin olivat muikeat. Vastustajasta ei tietoa juuri ollut. Erittäin konkaripitoisesta miehistöstä tarkkasilmäisimmät sentään bongasivat parikin eri divareissa jurakaudella dominoinutta seppää sekä ainakin yhden ex- Mestiskiekkoilijan. 

Liekkimiesten riveissä nähtiin muutamakin uusi pelimies

 
Pelillisesti Flames oli ainakin sinivalkoisin linssein katsottuna askeleen edellä vastustajaa. Naantalin kunniaksi on kuitenkin todettava, että he hallitsivat erittäin hyvin parkettipelaamisen salat ja rokottivat muutaman näyttävän vastaiskumaalin, Kolikon toisena puolena toki usein Flamesin härski ylipelaaminen tai keskialueen pallonmenetys.

Flames-maalit: Matti Iltanen (2), Marko Kiiskinen, Severi Saarela, Juho Hiivola, Niklas Törnström sekä koodinimellä Mystery Man vielä toistaiseksi tunnettava pakki.

Maalissa: Aki Tamminen

Posia oli parin ensimmäisen erän hyvä peli-ilme ja muutama esteetikon silmää miellyttänyt täysosuma. Negaa taas suuri määrä huolimattomuusvirheitä ja karmeita keskialueen menetyksiä. Duunia on siis vielä tehtävänä ennen kuin tosipelit starttaavat. Paketti näyttää kuitenkin tässä vaiheessa oikein lupaavalta. Eteenpäin!

Ei kommentteja: