tiistai 14. kesäkuuta 2016

Flames vahvisti puolustustaan

FBT Blue Flamesin jo entuudestaan pätevä puolustus vahvistuu, kun kokenut Jan Meltti siirtyy Sininen Armadan sotisopaan. Edelliskaudella Meltti pelasi kakkosdivaria SB Naantalin paidassa. Westend Indiansin kasvatti on edustanut aiemmin myös mm. Nibacosta sekä Toholammin Urheilijoita.

Meltti vaihtaa Flamesiin.

Mediajulkisuudessa viime päivät paistatellut GM Kuuluvainen on tietenkin tyytyväinen jengin muodostumiseen:

- Viime vuonnahan meille meinasi käydä kylmät elokuussa, kun kentällinen jannuja hävisi yhtäkkiä rosterista. Nyt alkaa olla jo sen verran leveyttä rosterista, että tällä kertaa kestämme mahdolliset puihinvedot selvästi paremmin. Todennäköisesti vielä kiinnitetään jokunen pelimies lisää, kunhan sopivia vain sattuu kohdalle. Ja samaan hengenvetoon on siis korostettava, etten tietenkään millään tavoin toivo viime vuoden tapaisen joukkokadon toistuvan, GM kommentoi.

- Jotenkin hyvä fiilis on tuosta meidän pakkiosastosta. Erittäin fyysinen, mutta kuitenkin hieman erilaisen profiilin omaavia jannuja. Jan tuo lisää pallovarmuutta ja kaverista on meille varmasti iloa kauden mittaan, GM taustoittaa Flamesin uusinta hankintaa.

Ei kommentteja: