torstai 9. kesäkuuta 2016

Sininen Legioona jatkaa vahvistumistaan: Leinonen palaa kotiin!

GM:lla on jälleen ilo julkistaa uusi pelaajavahvistus. Tällä kertaa Flamesin riveihin tekee paluun Lasse Leinonen. Leinonen edusti Flamesia viimeksi pelikausilla 2011-2013 saldottaen tuolloin 33 ottelussa 21 tehopistettä (13+8). Flamesin pudottua kakkosdivarista, siirtyi Leinonen Paimion Ruoskaan. Tämän jälkeen tie vei SPV II:sen kautta TVA:han ja nyt viimein takaisin kotoisaan Flames-leiriin.

Leinosen paluu liekkipaitaan otetaan Flames-leirissä luonnollisesti mitä suurimmalla ilolla vastaan:

- Olen aina sanonut, että otamme mielellämme takaisin hyviä tyyppejä. Lasse täyttää kriteerit kirkkaasti ja on myös pelillisesti selkeä vahvistus ensi kauden Flames-ryhmään. Hieno homma kaikkinensa, GM kommentoi uusinta kiinnitystään.

Lasse is back.


Ja loppuun vielä Leinosen omat kommentit:

Kolme vuotta vierähtänyt siitä kun herra on nähty edellisen kerran Sinisessä Haarniskassa. Missä olet viimeiset vuodet pelannut?
- Ruoska, SPV2, TVA ja nyt takaisin Liekkipaitaan missä sain kokea ensimmäiset pelini miesten sarjoissa. Ruoskassa sain jatkaa 2.divarin pelejä mitä päästiin myös Flamesin kanssa pelaamaan. Seinäjoella vietetty kausi on kuitenkin ollut tähän asti urani hienoin. SPV:n 2-joukkueessa oli muutaman hyvän kaverin (Seinäjoen Messi, Niko ja Muiluttaja AP) lisäksi pelaajavalmentajana Koposen Tommy. Kauden edetessä sain myös mahdollisuuden muutamaan otteeseen osallistua liigajoukkueen treeneihin ”sparraajana”. Niistä treeneistä mainittakoon yksi pienpeliharjoitus missä pelasin samassa kentässä herrojen Kivilehto ja Koski kanssa enkä saanut yhtään syöttöä haltuun… 

Viime kausi jäi todella lyhyeksi. Mitä tapahtui?
- Viime kausi TVA:ssa alkoi hyvin, mutta loppui osaltani jo marraskuussa, kun tyypillinen kausi-influenssa pitkittyi aina helmikuulle saakka. Lähes kolme kuukautta urheilematta vaikutti niin paljon kuntoon joten halusin ottaa tarpeeksi rauhassa urheilemisen. Harmi etten voinut olla mukana auttamassa TVA:ta taistelussa tippumista vastaan.

Flames etsii vielä paria uutta pelaajaa alkavalle kaudelle. Kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä seuran sähköpostiin (fbtbluflames@gmail.com). 

Ei kommentteja: