maanantai 5. joulukuuta 2016

Mynämäen tansseista 2 pistettä taskuun

Liekkimiehet jatkoivat kolmosdivariurakkaansa lauantaina Mynämäellä. Pitkään näytti siltä, että jamppoja on lähes historiallisesti taas neljättä kentällistä mukana mutta toki viime metreillä pari kaveria tippui rosterista. Joka tapauksessa täydet kolme ketjua joulukuun alussa on kyllä hieno juttu. Viime vuonna näihin aikoihin vedettiin noin kahdella kentällisellä näitä matseja. Ja se myös näkyi tulostaululla.


Flames- SBS Lieto III 1-2 (http://floorball.fi/tulokset/#/ottelu/sbs-lieto-3-flames/2759/1246?id=10708&name=Flames)

Eka matsi ja samantien sarjan kärkikamppailu. Lieto ei ensimmäisellä sarjakierroksella hävinnyt kuin yhden ottelun. Nimenomaisesti Liekkimiehille. Nytkin saatiin tasaiset karkelot aikaiseksi. Pitkään johdettiin matsia 1-0, kun Anttila rankaisi pallon pussiin kaukovaparista. Valitettavan oman pään sekoilun päätteeksi Lieto tuli kuitenkin tasoihin. Saattoi olla dumarivirhe jättää viheltämättä vahvasti rikkeeltä tuoksahtanut tilanne, mutta nää nyt on näitä. Vielä viimeisillä minuuteilla molemmilla oli paikkansa ratkaista matsi. Valitettavasti peli ratkesi lopulta Flamesin omaan maaliin, kun pallo kimpoili epäonnekkaasti mailan varresta rysään. Peliaikaa oli jäljellä tuossa vaiheessa puolisen minuuttia. Eihän siinä. Jos et tee, kaveri tekee. Pomppu sinne, pomppu tänne ja muita kliseitä. Toki Flamesin pari ylärimakutia ja muutama tuhlattu todellinen namupaikka jätti ison sijan jossittelulle.

Flames-maali: Juhani Anttila
Maalissa: Aki Tamminen
Tällä kertaa tanssahdeltiin Myniksellä

Flames- TA-631 3-1 (http://floorball.fi/tulokset/#/ottelu/flames-ta-631/2762/1246?id=10708&name=Flames)

Pari matsia palauttelua ja vastaan sarjanousija TA-631. Kaveri tuli freesillä jalalla matsiin ja vaikka Flames ehkä näennäisesti pitikin enemmän palloa, niin kovin oli vaikea matsi Sinisille luvassa. Kun tarpeeksi monta kertaa koomailtiin, niin lopulta vastustaja pääsikin livahtamaan johtoon. Jonkin aikaa tämän jälkeenkin puskettiin päätä TA:n sumppuun, mutta pelitavan muuttaminen hieman aggressiivisemmaksi alkoi realisoitua hiljalleen jo maalipaikkoinakin. Lopulta vaaralliseksi tutkapariksi muodostunut Leinonen-Hyvärinen nappasi Flamesin reppuselkään ja painoi kaksi identtistä maalia reiluun pariin minuuttiin. Loppulukemat puttasi GM Kuuluvainen tyhjään nuottaan.

Erikoistunnustus on annettava myös "Tivoli" Tammiselle, joka Flames maalissa kantoi pitkään joukkuettaan, kenttäpelaajien vaikuttaessa samaan aikaan lähinnä lobotomiapotilailta.

Hyvät pisteet joka tapauksessa. Toki parannettavaa jäi. Melko reilustikin.

Flames-maalit: Joona Hyvärinen (2), Arto Kuuluvainen
Maalissa: Aki Tamminen

Flamesin pelit jatkuvat jo parin viikon päästä. Tällä hetkellä Sininen Legioona majailee sarjakakkosena, mutta kova puntari on vielä ennen joulua edessä. Det blir intressant.

Ei kommentteja: