maanantai 17. elokuuta 2009

Ryhdiltä pataan

FBT Blue Flames koki kauden ensimmäisen tappionsa, kun Nousiaisten Ryhti voitti sinivalkoiset luvuin 6-3.

FBT Blue Flames-Nousiaisten Ryhti 3-6 (0-3, 1-2, 2-1)

Koska ottelusta ei pidetty pöytäkirjaa, on tilastot heitetty tähän raporttiin ulkomuistista.

"Les Bleus" oli saanut jalkeille tasan kaksi kentällistä pelimiehiä, kun viime hetken poisjäännit nakersivat hieman joukkueen iskukykyä. Tästä huolimatta lähdettiin haastamaan yhtä sarjatasoa ylempänä pelaavaa vastustajaa ennakkoluulottomasti. Alku olikin hyvä ja ensimmäiset todella vaaralliset tilanteet nähtiin Ryhdin häkillä. Maaliin asti pallo ei kuitenkaan löytänyt ja Ryhti tekikin ensimmäisen erän maalinsa suunnilleen ainoista paikantyngistään, kun taas Flames ei saanut kuparista rikki hyvistäkään paikoista.

Toisessa erässä sai Flameskin maalihanansa auki, kun Antero Karhu pisti rankkarin varmasti sisään. Flames siis todellakin onnistui rankkarista. Uskomatonta, mutta totta! Ryhti pääsi kuitenkin jälleen rokottamaan pariin kertaan pahoista Flames-virheistä. Flames sai ottelussa vielä pari ansaittua osumaa, kun ensin Olli Kankkunen pisti pallon kierrosta sisään ja hieman myöhemmin Karhu teki saman tempun.

Kokonaisuutena peli kävi hyvästä treenimatsista, joka paljasti karulla tavalla seikkoja joihin seuraavina viikkoina tulee treeneissä kiinnittää huomiota. Ryhti käytti paikkansa selvästi terävämmin hyödykseen ja täten ansaitsi voittonsa. Positiivista matsissa oli, että pystyttiin ajoittain hallitsemaan pallollista peliä selvästikin, vaikka vastassa olikin sarjatasoa ylempänä pelaava jengi.

Jo nyt on selvää, että Flamesin rinki on liian kapea, joten seuraa vailla olevat pelimiehet voivat ottaa yhteyttä seuran sähköpostiin (fbtblueflames@gmail.com). Ainakin parille-kolmelle pelaajalle, jotka uskovat pärjäävänsä hyvin III-divaritasolla olisi ruutua tarjolla.

Maalissa: Marko Kaunisharju
Flames-maalit: Antero Karhu (2), Olli Kankkunen
Poissa: Rantakömi, Mattila, Iltanen, Ketola, Sjöström, Vahlman