sunnuntai 16. elokuuta 2009

Voittoisa treenihöntsä

FBT Blue Flames otti hieman varaslähtöä kauteensa, kun pikahälytyksellä tullut haaste FBC Turun B-junnareita vastaan otettiin vastaan. Aikajänne oli niin tiukka, että GM joutui pistämään linjat hehkuvan kuumiksi, jotta kasaan saatiin tarvittava määrä janareita. Lopulta Maijamäen luisteluradalle, jota joku voisi myös parketiksi kutsua, ilmaantui veskari Kaunisharjun lisäksi yhdeksän kenttäpelaajaa, joiden joukossa Wankers-laina Olenius.

FBT Blue Flames- FBC Turku B 3-1 (3-0,0-0,0-1)

Ottelu kävi mukavasta kesähöntsästä, jossa saatiin hikoiltua pahimpia myrkkyjä kehosta pois ennen todellista härkäviikkoa. Pelillisesti ei juuri päästy hieromaan kuvioita, koska yhtään ketjua niistä joilla on tähän saakka treenattu ei saatu kasaan. Päätettiinkin, että lähdetään miespulasta johtuen karvaamaan matalalta ja ensimmäisessä erässä tämä purikin nuoreen vastustajaan kuin naapurin Murre postinkantajaan.

Pikavauhtia Flames latoi taululle 3-0 lukemat ja edes kohtuullisella viimeistelyllä lukemat olisivat voineet olla aika paljon suuremmatkin. Toiseen erään junnut nostivat karvaustaan ja toisaalta Flames vähensi liikettään entisestään. Peli alkoikin pyöriä enemmän Flamesin päädyssä, tosin vaarallisia paikkoja ei juuri vastustajallekaan auennut. Loppupeli olikin melkoista sählyä. Junnujen kavennuskin tuli noin 5 sekuntia ennen loppua, joten varsinaisesta loppukiristä ei voida puhua. Mainitsemisen arvoista lienee myös Flames-rankkari jonka tällä kertaa Kallio kävi kämmimässä. Mikään ei siis ole muuttunut edelliskausista rangaistuslaukauksien suhteen. Lonkalta heitettynä saldo on sellainen, että viimeisestä kymmenestä rankkarista on saatu kaksi sisään.

Flames-maalit: Niklas Törnström, Heikki Kosonen, Markus Vahlman
Maalissa: Marko Kaunisharju

Poissa: Ketola, Kankkunen, Sjöström, Karhu, Rantasalo, Rantakömi, Iltanen, Mattila

Flames jatkaa urakointiaan siis heti huomenna, kun vastaan asettuu selvästi kovempi vastus Nousiaisten Ryhdin kakkosdivarijengin muodossa. Flameskin saa tuohon otteluun kasaan reilut pari ketjullista pelimiehiä, joten mielenkiintoinen vääntö odotettavissa.

Ei kommentteja: