torstai 3. syyskuuta 2009

Flames ja Sonics yhteistyöhön

FBT Blue Flames ja II-divisioonan SC Sonics ovat sopineet yhteistyöstä alkavan kauden toimitsijatehtävien osalta. Kupletin juoni on selkeä. Flames osallistuu Sonicsien kotiotteluiden toimitsijatehtäviin yhden miehen voimin per ottelu ja vastavuoroisesti Sonics hoitaa Flamesin vastuuturnauksen toimitsijatehtävät kokonaisuudessaan.

Flamesin General Managerin titteliä ylväästi kantava Don Kuuluvainen suhtautuu yhteistyökuvioon positiivisesti:

- Sonics- organisaation primus motor Jakobsson lähestyi tällaisella ehdotuksella seuraamme ja totta kai suhtaudumme yhteistyöehdotukseen myönteisesti. Ensinnäkin alueen pienten seurojen on hyvä vetää yhtä köyttä täällä suurseurojen ristipaineessa ja toisekseen tämä kuvio poistaa joka vuotisen arpomisen siitä kenet saadaan hoitamaan vastuuturnauksemme toimitsijavuorot. Hommahan on perinteisesti mennyt niin, että Flamesin totutusti nälkävuoden pituisen injury-listan vemppamiehet ovat hoitaneet meidän omat pelit ja sitten ne harvat aktiiviset seuratoimijat ovat istuneet loput matsit.

Flames ja Sonics kohtaavat harjoitusottelun merkeissä maanantaina klo 19 Leaf Areenalla. Lähiaikoina Flames-leiristä on odotettavissa myös uutisia pelaajarintamalta. Stay tuned.

Ei kommentteja: