lauantai 23. tammikuuta 2010

Aakkerit katolleen- Flames voitto plakkarissa sarjatauolle

Jo kolmantena viikonloppuna putkeen Flames puki pelitamineet päälle ja suuntasi tiensä kohti paikallisiä sählykaukaloja. Tällä kertaa osoitteena oli tosin tutumpi Leaf Areena ja vastaan asettui myös harjoitusotteluissa vuosien varrella lukuisia kertoja kohdattu SBT Aakkerit. Tosin sarjapeleissä kohtaaminen oli ensimmäinen koskaan.

Flames- SBT Aakkerit 4-1 (2-0, 2-0, 0-1)

Jos edellisviikonloppuna manailtiin poissaolojen lukumäärää, niin tällä kertaa jalkeille saatiin lähes paras miehistö. SBT Aakkerit oli scoutattu vaaralliseksi vastustajaksi joka hetkittäisiä koomailuja lukuunottamatta oli kerännyt täytettä pistepussiinsa mukavaan tahtiin ja hengitteli jo pikku hiljaa sinivalkoisten niskassa sarjataulukossa.

Peli oli kokonaisuutena Flamesilta kypsä esitys. Hirveästi mitään ylimääräisiä hienouksia ei nähty, mutta tiiviin joukkuepuolustuksen kautta vastustaja pidettiin pois hyviltä maalipaikoilta ja, kun omista mestoista iskettiin tällä kertaa kohtuullisen tehokkaasti, niin ei telakan jannuilla juuri ollut sanomista ottelun lopputuloksen kannalta. Kokonaisuutena melko fyysinen vääntö, jossa Flamesin onnistui tällä kertaa pitää sipuli kasassa, kun taas Aakkereilla alkoi pelin loppua kohden kasetti jumittaa. Summa summarum, Kallio ja Lamminluoto liekehtivät kaksi maalia mieheen, joka riitti voittoon ja tärkeisiin pisteisiin.

Flames-maalit: Jussi Lamminluoto (2), Lauri Kallio (2)
Maalissa: Marko Kaunisharju

Flames on tahkonnut tammikuussa sellaisen treeni- ja ottelurasituksen alla, että seuraavat pari viikkoa treenit kulkee koodilla "vapaaehtoinen". Nyt on siis aikaa ladata akkuja, niin fyysisellä kuin mentaalisellakin puolella. Parin viikon päästä laitetaan taas kunnon treenirumba pyörimään, Flames-bandwagonin rullatessa kohti kauden huipennusta, eli kevään ratkaisupelejä. Ensimmäinen ja tärkein tavoite eli sarjapaikka on jo käytännössä plakkarissa, mutta ainakin kolmanteen sijaan sarjassa on vielä hyvät mahdollisuudet. Ja pienellä ristiinpelaamisella sekä onnettaren suosiollisella avustuksella voisi jopa karsintoihin oikeuttava kakkostila olla tavoiteltavissa.

Ei kommentteja: