torstai 26. elokuuta 2010

Nurmisto siirtyy kokonaan penkin taakse

GM sai keskiviikkona synkkiä uutisia, kun pitkään pahojen polvivaivojen kanssa taistellut Osku Nurmisto ilmoitti, että pelihommat saavat nyt jäädä. Edelliskaudelle täsmähankintana kiinnitetyn luottopuolustajan ura Flames-miehistössä jäi siis kentän puolella surullisen lyhyeksi. Kentän puolella nimenomaisesti, sillä Nurmisto jatkaa yhdessä Saarisen kanssa Flamesin penkin takana.

- Surullinen juttu, mutta riski oli kyllä tiedossa jo edelliskeväänä. Ikävää, että Oskun polvivaivat äityivät jo nyt niin pahaksi, ettei pelaamisen jatkaminen onnistu. Pallovarmoista rightin pakeista on aina pulaa ja hieno pelimies kyseessä muutenkin. Jos jotain positiivista tästä yritetään etsimällä etsiä, niin Oskun "päätoiminen" keskittyminen Flames-valmennukseen tuo huomattavan lisävoimavaran seuraan. Uskallan väittää, ettei monellakaan kolmosdivarijengillä ole vastaavaa kokemusta penkin takana kuin mitä Saarinen-Nurmisto valmennuskaksikko edustaa kommentoi GM Kuuluvainen ikävää käännettä.

Näin ollen Flamesin on mahdollista kiinnittää vielä yksi pelimies kaudelle 2010-2011. Tässä vaiheessa uuden pelaajan tulee kuitenkin kulkea nimikkeellä "vahvistus", eli rinkiä laajentamaan ei ole tarkoitus ketään hankkia.

Ei kommentteja: