tiistai 10. elokuuta 2010

Treenimatseja

Vaikka viisikkotreenit ovat vielä olleet kovinkin vähissä johtuen lähinnä siitä, että treeneissä on käynyt vain noin puolet jengistä, niin ensimmäiset treenimatsit ovat kuitenkin edessä jo ensi viikolla. Maanantaina 16.8 pelataan Leafilla SBT Aakkereita vastaan ja tähän matsiin pitäisi saapua pelimiehiä myös suoraan lomalta. Epäilemättä mm. Kanuuna Kankkunen on äärimmäisen herkässä kondiksessa koskettuaan edelliskerran mailaan edelliskeväänä. GM:n veikkaus: 1+1.

Seuraavana viikonloppuna puolestaan on vuorossa Warriors Cup Tampereella, johon saadaan mukaan noin kolmisen ketjua pelimiehiä. Arpa oli sarkastinen ja heitti Warriors Cupin ensimmäiseksi vastustajaksi samaisen SBT Aakkerit. Olisihan tuota vaihteeksi voinut pelata jotain muutakin jengiä kuin naapuriseuraa vastaan. Muut alkulohkossa kohdattavat vastustajat ovat SBT Papo ja AWE. Näistä ei juurikaan ennakkotietoa ole, vaikka Papo kaadettiinkin viime vuonna samaisessa turnauksessa suhteellisen tiukassa matsissa. Jengi kuitenkin voitti nelosdivarilohkonsa ja nousi viime kauden päätteeksi kolmoseen Tampereen seudulla. AWE on vielä tuntemattomampi jengi, josta ei edes googlettamalla juuri tietoa löydy. Joukkue oli kuitenkin noussut edelliskauden päätteeksi neloseen Pirkanmaalta.

Mahdolliset jatko-ottelut alkavat vasta klo 19.00 aikaan illalla, joten voi tulla pitkä päivä. Nyt mitataankin sitä miten Flamesin keskittyminen pysyy kasassa, kun pelien jälkeen on odotettavissa perinteisesti melko kostea kauden avauskokoontuminen Mansen yössä...

Ei kommentteja: