torstai 1. syyskuuta 2011

Rutiinivoitto

Flames oli vastannut myöntävästi TPS:n B-junnareiden ehdotukseen treenimatsista, joten torstai-iltana kokoonnuttiin Virusmäentielle katsomaan miten sinivalkoinen mylly pyörii teinejä vastaan. Kohtalaisen hyvinhän se pyöri, vaikka poissaoloja jokunen taas olikin.

Flames-TPS B 8-4 (2-2, 4-0, 2-2)

Ensimmäinen erä oli vielä suht tasainen, vaikka Flamesilla selvästi enemmän todellisia maalipaikkoja olikin. Toinen erä ja sinivalkoiset menivät menojaan, eikä TPS:llä juuri ollut palaa vastata rynnistykseen. Viimeinen erä taas tasan, kun Flames-soturit olivat päästelleet jo pahimmat kiimat pihalle. Vaikka miten sinivalkoisten okulaarien läpi matsia analysoikin, niin kyllähän lukemat mairittelevat junnuja. Niitä legendaarisia tuhannen taalan mestoja, kun tuhlailtiin urakalla ja toisaalta loppu meni ajoittain melkoiseksi neppailuksi. Tällä kertaa siis Flames selvästi parempi, mutta voimasuhteet varmasti tasoittuvat sarjamatseihin. Treenaahan junnarit aika lailla eri määriä kuin Flamesin kokeneet sotaratsut.

Flames-maalit: Jussi Lamminluoto (2), Juho Simolin (2), Miika Koivula (2), Lauri Lindroos, Juho Vehviläinen (RL)

Sunnuntaina vastus kovenee huomattavasti, kun sinivalkoiset matkustavat Loimaan Hirvihovin pikku parketille tanssahtelemaan paikallisen Leiskun kanssa. Viime kaudella kakkoseen noussut Leisku on hankkinut ylemmistä divareista todella asiallisia nimiä riveihinsä ja peliaika 3 x 20 minuuttia tehokasta tuntuu juuri tällä hetkellä hyvinkin haastavalta, sillä näyttäisi että joudutaan matkaan aika vajaalla kokoonpanolla. Talvisodan hengellä kuitenkin liikkeelle; Raatteentie, Kollaa jne.

Ei kommentteja: