sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Kauden avaus penkin alle

Flames korkkasi kautensa Salossa. Paikallinen parketti on aina ollut sinivalkoisille erittäin haastava, eikä tämäkään kerta tehnyt poikkeusta sääntöön.

Flames- FBC Turku II 1-1

Ensimmäisessä matsissa vastaan asettui FBC:n kakkosjengi, joka näytti adoptoineen puolet edesmenneestä Aakkeri-miehistöstä. Flames vei matsia pari ensimmäistä erää, mutta kun palloa ei saatu nuottaan loistavistakaan maalipaikoista niin kävi klassisesti; vastustaja räkämaalilla tasoihin kolmannessa erässä. Lopputulemana nihkeä 1-1 tasuri. Pelillisesti kuitenkin kohtuullisen hyvä esitys, mutta tehottomuus vaivasi pahasti.

Flames-maali: Jussi Lamminluoto
Maalissa: Aki Tamminen

Flames- Kemiön Kiilat 3-4

Jos oli edellinen matsi tasapelistä huolimatta kohtuullisen lupaava, tuli toisesta ottelusta lähinnä painajainen. Alkuun missattiin taas paikka poikineen ja hylättiinpä Flamesilta yksi osumakin, kunnes Juho Simolin vei sinivalkoiset vihdoin johtoon. Taas oli paikat tappaa peli, mutta siihen ei pystytty vaan tehottomuus alkoi saada jo surkuhupaisia piirteitä kun äijä toisensa jälkeen kävi jäätymässä maalipaikassa. Erän viime hetkillä KemKi nakkaa sitten kaaripallon ja kaveri tuuppaa pallon verkkoon ajassa 14.59. Jep, jep.

Sama kura jatkui ja Flamesin jäätymiset omassa päässä kävivät kohtalokkaaksi. Vastustaja parin maalin johtoon lahjamaaleilla, sitten hirveä duuni jotta saadaan kavennus aikaiseksi, ja totta kai tämän jälkeen vastustaja päästetään suoraan aloituksesta uudelleen 2 maalin karkumatkalle. Viime minuuteilla tultiin vielä väkisin maalin päähän, mutta tasoitus ei koskaan nähnyt päivänvaloa. Tilastot tarkentunevat lähiaikoina...

Flames-maalit: Juho Simolin, Jussi Lamminluoto, Vehviläinen tai Mirtti?
Maalissa: Marko Kaunisharju

Yhteenvetona; surkea kauden avaus josta ei pitäisi olla kuin yksi suunta. Molemmissa matseissa tehtiin vastustajan maalivahdista suuri sankari ja KemKi pelissä asenne ei ollut ihan 100% kuosissaan. Näistä maksettiin sitten pisteiden muodossa. Näin tällä kertaa, parin viikon päästä uudet laulut. Seuraavan turnaukseen saadaan mukaan päävalmentaja Sjöström, joten mies tuokoon sateen mukanaan.