tiistai 17. heinäkuuta 2012

Flames avaa treenimatsinsa Loimaalla

FBT Blue Flames avaa pelikauden 2012-2013 kohtaamalla Loimaan Leiskun treenimatsin merkeissä 10.8 klo 19.00. Pelipaikkana wanha kunnon tulitikkuaski, elikkäs Hirvihovi.

Leisku FT nimellä tätä nykyä esiintyvä loimaalaisryhmä on mellastanut siirtomarkkinoilla siihen malliin, että Flamesille III-divariajoilta tuttu vastustaja on nostettu jo II-divisioonan suurimpien ennakkosuosikkien joukkoon. Erityisesti Leisku on kalastellut isolla katiskalla uusia pelimiehiä Forssan Suupparien ykkösdivarijengistä. Suurimpana fisuna Leiskun nuottaan ui FoSun Juha Laitila, joka paukutti edelliskaudella ykkösessä käsittämättömät tehopisteet 59+31=90.

Flamesille Leisku-matsi tulee toimimaan hyvänä suunnannäyttäjänä. Sinivalkoiset palaavat kesätauolta vain noin viikko ennen tätä koitosta, joten odotettavissa on että paketti on tässä matsissa vielä erittäin vaiheessa. Tosin kelläpä se ei sitä vielä elokuussa olisi. Flamesin valmennukselle Leisku-matsi antaa kuitenkin mahdollisuuden nähdä uusien pelimiesten otteita kovassa paikassa. Mahdollisesti ottelussa testataan myös try out- pelaajia. Flamesilla on siis edelleen jokunen pelipaikka avoinna sopivien kandidaattien osuessa kohdalle...

Ei kommentteja: