keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Pre-season: Superlauantai 25.8

Leisku-matsin jälkeen Flames jatkaa treenimatsejaan kohtaamalla Leaf Areenalla 25.8 III-divarin kärkipäähän povatut SB Naantalin (klo 14.00) ja SC Toivon (klo 16.00). 3 x 15 minuutin juoksevalla ajalla pelatut matsit valmistavat sinivalkoisia viikkoa myöhemmin pelattaviin Suomen Cupin otteluihin ja antavat Flames-valmennukselle mahdollisuuden ensimmäisiin taktisiin kokeiluihin.

Pelillisen osuuden jälkeen luvassa on myös joukkueen yhteinen illanvietto, joten ko. lauantaina on jälleen mahdollista bongata Liekki-sotureita Turun yöstä (mikäli legioona ei hae pelivirettä laivamatkustamisesta).

Flamesin valmennusjohto selvitteli ensialkuun mahdollisuutta kohdata 25.8 Vaasassa paikallinen I-divarijengi SB Vaasa (ex-Woodcutters), mutta liikkeellä oltiin liian myöhään ja vaasalaiset olivat jo buukanneet treenikautensa täyteen.

Flames on alustavasti sopinut myös TPS:n A/B -junioreiden kohtaamisesta syyskuun aikana. Näin ollen pre-seasonin ohjelma alkaa olla loppusilausta vaille valmis.

Vaikka hieman pelaajauutisia onkin luvassa lähiviikkoina, hakee Flames edelleen paria vahvistusta. Kiinnostuneet sähköpostia seuran meiliin tai päävalmentaja Sjöströmille. Yhteystiedot löytyvät blogin aiemmista uutisista.

Ei kommentteja: