maanantai 23. heinäkuuta 2012

Flames uusii nettisivustonsa

FBT Blue Flames ry. tulee esittelemään syksyn aikana täysin uudistuneet nettisivustonsa. Sivuston graafisen ilmeen on suunnitellut Flamesin pääyhteistyökumppaneihin kuuluva Nivala Design. Sivuston rakenteen suunnittelusta ja koodaamisesta puolestaan päävastuun kantaa Flamesin luottokaksikko Lamminluoto & Tamminen.

Uuden sivuston suunnittelussa on kiinnitetty erityishuomio sivujen helppoon päivitettävyyteen sekä muokkaamisen helpottumiseen. Ongelma nykyisissä sivuissa on ollut se, että päivityksen haastavuuden takia kaikki on täytynyt hoitaa webmaster Lamminluodon kautta. Jatkossa pyritään siihen, että Flamesin viestinnästä vastaavat tahot voivat kukin päivittää sivustoa heti, kun aihetta siihen ilmenee.

Lisäksi tarkoitus on tuottaa sivustolle selvästi aiempaa enemmän kuvamateriaalia ja videokuvaa. Pidemmällä aikajänteellä myös vuosien mittaan erittäin suuren suosion kerännyt GM:n blogi on tarkoitus tehdä tarpeettomaksi keskittämällä kaikki Flamesin viestintä uusille verkkosivuille. Luonnollisesti uusilta sivuilta tulee löytymään myös suorat linkitykset sosiaaliseen mediaan, jotta niin Facebook kuin Twitterkin saadaan aiempaa luontevammaksi osaksi seuran viestinnällistä kokonaisuutta.

Ei kommentteja: