tiistai 4. maaliskuuta 2014

Ratkaisun hetket

Maaliskuun keväthangista ei ole tietoakaan, kun Länsirannikon kolmosdivarin alemman jatkosarjan karavaanarit kokoontuvat viimeistä kertaa yhteen. Tällä kertaa leiritulta viritellään eksoottisessa Somerossa. Sarjatilannetta voisi kuvailla kliseisesti kutkuttavaksi. Kaikki lohkon kuusi jengiä ovat nimittäin kauniisti 4 pisteen sisällä. Ainakin teoriassa siis Flamesinkin kohdalla on kaikki mahdollista aina suorasta putoamisesta nelosen syövereihin kauden jatkumiseen kakkosdivarin karsinnoissa. Det blir intressant, päivittäisi sosiaaliseen mediaan hurahtanut Don Tami Facebook-statuksessaan.

Panosten kovetessa päätti Flamesin mediaosasto aktivoitua. Pitkän tavoitteluprosessin jälkeen luuriin saatiin kuin saatiinkin itsensä General Manager Kuuluvainen:

Huomenta Ylipäällikkö! Tuntien kiireisen elämäntyylisi ehdotan, että skipataan small talkit ja käydään samantien kiinni pihviin. Millä mielin kohti lauantaita?

- Hyvä ehdotus. Itsehän olen tosiaan enemmän straightforward kind of a guy, so to speak. Ei kai tässä. Viimeiset parit treenit on höntsätty, kun puolet jengistä on ollut flunssassa, duunissa tai muuten vain neppailemassa kiviään. Eli ihan perinteinen valmistautuminen kauden tärkeimpiin matseihin takana. Viime sunnuntaina pelattiin parit voitokkaan rankinkatkuiset hallisarjamatsit parilla vaihtomiehellä. Toivotaan, että ukot toipuu pelikuntoon lauantaille, niin saadaan mahdollisimman iskukykyinen nippu jalkeille.

Vastaan asettuvat sarjakärjessä porskuttava TuTo sekä TBS. Mitä mietteitä vastustajista?

- Äärimmäisen tasainen sarja, joten vastustajille ei sinänsä ole väliä. Jos saadaan oma peli skulaamaan, niin ollaan vahvoilla jokaisessa matsissa. Jos keskittyminen ei ole kohdillaan, niin hävitään jokainen matsi tässä sarjassa. Simple as that. Vastustajista ei sinänsä sen kummempaa sanottavaa. Puretaan TuTo-matsin tapahtumat Setäsen kanssa toverillisen lounaan ääressä ensi viikolla. TBS:ltä tietty pitää aina muistaa mainostaa ex-Flames Mällis Masaa, joka tuntui äityneen hurjaan lentoon viimeisimmässä matsissaan.

On siis mahdollista, että Flamesin sarjapelit ovat tämän kauden osalta ohitse jo ensi lauantaina. Suunnitelmia jatkon suhteen?

- On. Pelataan kuitenkin matsit eka ja istutaan sitten jengin kanssa rauhassa alas. Tiedusteluja ensi kauden osalta on jo tullut treenivuoron jakamisten ja toisaalta myös potentiaalisten uusien pelaajien suunnalta, mutta halutaan pelata kausi ensin loppuun ennen kuin tehdään sen kummempia päätöksiä. Lauantain jälkeen ollaan jo hieman viisaampia asioiden suhteen.


Ei kommentteja: