sunnuntai 17. elokuuta 2008

Kausi startattu- Mitä miettii GM?

Flamesin aina ajantasalla oleva web-toimitus tapasi viikonlopun järkytyksestä toipuvan GM Kuuluvaisen sunnuntai-iltana Ilpoisten paikallisen karaokebaarin tiskiltä. Ohessa miehen pikahaastattelu.

Arvoisa GM, mitkä ovat päällimmäiset mietteenne viikonlopun tapahtumista?

- No oli jo aikakin Venäjän aloittaa joukkojensa vetäminen Georgiasta. Tässähän oli sen verran ruutia ilmassa, että ainekset olisivat olleet huomattavasti suurempaankin konfliktiin. Lisäksi Suomen naissoutajien hopeinen mitali lämmittää, hyvä piikki Australian suuntaan. Sieltäpäinhän vihjailtiin pariairokaksikon olevan blösöjä. Ei pikku läski pahaa tee. Flamesissakin useampi kaveri lähentelee kolminumeroisia kiloja.

Aivan niin, mutta lukijoitamme kiinnostaisi varmasti tietää myös Flamesin debyytistä Masku-Cupissa?

- No joo. Ei paljon jäänyt kertomista.


Pelkkiä tappioita tuliaisina. Missä vika?

- No jumalauta. Yritä itse siinä räpistellä, kun yli puolet jätkistä puuttuu kokoonpanosta. On häitä, matkoja, vaikka minkänäköista loukkaantumista, duunia sun muuta. Pakkohan nämä on niellä, kun turnee tuli viikon varoajalla. Lisäksi viime hetkillä tuli huonoja uutisia joka puolelta. Oli kuumetta, nilkkavammaa, insuliinitasot sekaisin sun muuta. No Can Do. Lisäksi vastustajat oli pirun kovia. Eli meni puolustustaisteluksi mallia Tali-Ihantola. Onneksi esi-isät onnistuivat paremmin, muuten tässä olisi haastettelukielenä joku ihan muu kuin Suomi. Hattu päästä ja kättä lippaan.


Ymmärrän. Miten Flamesin valmistautuminen kolmosdivariin jatkuu tästä eteenpäin?

- Ajattelin ensin seurata Sedu Koskisen esimerkkiä ja panostaa vain hyvännäköisiin pelaajiin. Näin saisimme seuran vetovoimaa nostettua vielä entisestäänkin ja katsomot täyteen naaraita. Sitten heräsin ja ymmärsin, että tämähän tarkoittaisi sitä, että koko jengi pitäisi vaihtaa. Tässä kun katson tätä joukkuekuvaa, niin ei tässä konkurssissa perkele enää mikään pikku stailaus auta. Eli näillä on mentävä. Tämä viikko treenataan, ensi viikolla pelataan pari treenimatsia ja Tuhannen Taalan turnaus. Tuolloin pitäisi saada valtaosa poissaolijoista mukaan kinkereihin, joten eiköhän tässä pikku hiljaa päästä taas treenaamaan omaa pelitapaa. Nyt, jos et pahastu, niin käyn heittämässä ton Jii Karjalaisen "Sankarit" biisin tossa stagella.


Verkkotoimitus kiittää GM:a haastettelusta. Lisää toimituksellista laatumatskua luvassa lähiviikkoina.

Ei kommentteja: