torstai 28. elokuuta 2008

Two in a row

Flames jatkoi harjoitusotteluitaan kohtaamalla SBT Aakkerit. Telakan jengi oli viime kaudella hyvin lähellä kolmosen nousukarsintoja, mutta menetti lopulta lohkonsa kakkospaikan TPS III:lle omituisten käänteiden jälkeen. Näitä käänteitä puidaan ilmeisesti edelleen liiton toimielimissä.

Flames- SBT Aakkerit 5-2 (1-0,0-1,4-1)

Paikkalle saatiin raavittua 15 jamppaa, joten peli aloitettiin kahden sentterin, kolmen laituriparin sekä kahden pakkiparin voimin. Kovin oli pelaaminen vaikeaa läpi ottelun, eikä treenattu avauspeli tahtonut toimia lainkaan koko ottelun aikana. Aakkereilla oli selvästi enemmän nälkää pelissään ja kaksinkamppailuja hävittiinkin luvattoman paljon. Etenkin toisessa erässä sinipaitojen ajatus oli täysin hukassa ja ainoastaan Marko Kaunisharjun loistovenytykset maalin suulla pitivät Flamesin mukana matsissa. Kolmanteen erään vaihdettiin karvausta aggressiivisemmaksi ja tehtiin pari kokoonpano muutosta, jotka toivat hieman uutta puhtia pelaamiseen. Lopputuloksena syntyikin neljä täysosumaa melko nopeaan tahtiin.

Joka tapauksessa pelaaminen oli hyvin kaukana valmiista ja viikonlopun matseihin jäi huimasti parantamisen varaan, kun vastustajatkin ovat selvästi tämäniltaista kovempia. Etenkin viimeistelyn on jatkossa oltava selvästi nähtyä tehokkaampaa.

Tuomarina toiminut Petri Liikala oli tapansa mukaan erinomainen.


Flamesin maalit: Antti Saarinen, Arto Kuuluvainen, Niklas Törnström, Ville Tikkanen ja Lauri Kallio

Maalilla: Marko Kaunisharju

Poissa: Leminen, Ketola, S.Sjöström, Joakim Sjöström, Viljamaa, Rantakömi, Iltanen, Vahlman

Ei kommentteja: