maanantai 25. elokuuta 2008

Voittotili auki

FBT Blue Flames nappasi seurahistoriansa ensimmäisen voiton, kun "Les Bleus" kukisti treenimatsissa Kalkkilan Majakan luvuin 4-3. (3-0, 1-1,0-2)

Flames sai vihdoinkin lähes koko miehistönsä jalkeille ja ensimmäinen erä mentiinkin täysin sinisten komennossa. Erä oikeutetusti Flamesille luvuin 3-0 ja peli näytti kulkevan oikein mallikkaasti. Toisessa erässä Majakkakin pääsi peliin mukaan ja peli tasoittui huomattavasti. Kolmannessa Flamesin peli hieman sekosi ja vastustaja pääsi hivenen niskan päälle. Erityisesti Kalkkilan Majakan avauspeli parantui selvästi, aiheuttaen ongelmia Flames karvaukselle. Vielä viimeisellä minuutilla kotijoukkue halusi välttämättä päästää vastustajan maalin päähän ja vanha tuttu viime minuutin paniikki oli valmis. Majakka pääsikin vielä maalipaikkaan, mutta aivan maaliin saakka peliväline ei tietään löytänyt. Näin sinisten seurahistorian ensimmäinen voitto oli nähnyt päivänvalon.

GM:n plussat tulevat ensimmäisen erän peliesitykselle - nautittavaa. Lisäksi veskarit pelasivat hyvin. Miinukset viimeisen erän hölmöilyille, erityisesti ylipitkille vaihdoille.

Maalit: Lauri Kallio, Joakim Sjöström, Sami Sjöström, Arto Kuuluvainen

Poissa: Iltanen, Kankkunen, Viljamaa, Rantasalo, Leminen

Maalissa: Ketola/ Kaunisharju puoliksi

Härkäviikko jatkuu keskiviikkona treeneillä, jonka jälkeen kohdataan SBT Aakkerit heti torstaina. Lauantain ohjelmassa onkin sitten peräti 4 matsia TTT08:ssa.