maanantai 25. elokuuta 2008

Kokoonpano julki

FBT Blue Flamesin kokoonpano alkaa olla julkaisuvalmis. Alla pelaajalista, johon tuskin enää merkittäviä muutoksia tulee ennen kauden alkua. Koville vahvistuksille tosin on aina tilaa...


Maalivahdit:

Antti Leminen
Marko Kaunisharju (Wankers)
Matti Ketola (Paimion Ruoska II)

Kenttäpelaajat

Arto Kuuluvainen
Niklas Törnström
Markus Vahlman
Sami Sjöström
Joni Sjöström (Phantoms II)
Joakim Sjöström
Elias Viljamaa
Jaakko Rantakömi
Juhani Anttila
Jussi Lamminluoto
Ville Jaakkola (RSB)
Antti Saarinen (välivuosi)
Jyri Rantasalo
Olli Kankkunen(välivuosi)
Lauri Kallio
Juha Mattila
Matti Iltanen
Ville Tikkanen (FBC Turku III)

Uusina pelimiehinä Flamesin rinkiin ovat siis liittyneet välivuoden pitäneet kehäketut Antti Saarinen ja Olli Kankkunen. Rovaniemeltä sinipaitoihin siirtyy Liedon kasvatti Ville Jaakkola. FBC:n kolmosjengistä Flames on hankkinut Ville Tikkasen ja Phantomsin kakkosesta vanhan tutun Joni Sjöströmin. Maalivahtiosastolle puolestaan on kiinnitetty edelliskaudella Maskussa ja Wankersissa torjunut Marko Kaunisharju sekä Paimion Ruoskan kakkosjengissä kolmosta pelannut Matti Ketola.

Lähtöpuolelle on merkattu Karkkilaan palannut Ari Lahtinen sekä viimeisimpänä, joukkueen monivuotinen kapteeni ja luottopakki Jari Pentinlehto, joka siirtyy ensi kaudeksi Maskun kakkosjengiin. Pentinlehto jatkaa kuitenkin edelleen Flamesin taustajoukoissa.

Ohessa vielä GM:n kommentit pelaajahankinnoista:

- Kankkunen & Saarinen kaksikon paluu on joukkueelle todella tärkeä asia. Molemmat tuovat rutkasti lisää pallollista varmuutta joukkueeseen ja miesten pitkä kokemus kovemmistakin peleistä näkyy siinä, ettei kädet juuri tärise tiukemmassakaan paikassa.

- Jaakkola, Sjöström ja Tikkanen tuovat sinipaitojen rinkiin lisää leveyttä ja omaavat paljon potentiaalia nousta isompaankin rooliin joukkueessa. Jokainen on treenannut kovalla asenteella ja tulee varmasti saamaan omat näyttöpaikkansa kauden mittaan.

- Maalivahtiosasto oli pitkään oikea murheenkryyni, sillä Lemiselle ei meinannut löytyä millään kavereita. Lopulta, itseasiassa samana päivänä, katiskaan tarttui kuitenkin kaksi uutta häkkäriä. Kaunisharju on pelannut useissa alueen eri kakkosdivarijengeissä ja Ketolakin on treeneissä esittänyt erinomaisia otteita, joten maalivahtipeli tulee olemaan varmasti hyvällä mallilla kauteen lähdettäessä.

- Menetyksiäkin on nähty. Lahtinen palaa siis jälleen Karkkilaan. Lisäksi Pentinlehto päätyi pitkän mietinnän jälkeen lopettamaan, ainakin toistaiseksi, sinipaitojen edustamisen. Kiitokset "Penalle" monista hienoista hetkistä, joista päällimmäisenä verkkokalvoille on piirtynyt parin vuoden takaiset, sarjapaikan säilyttäneet, maalit RuNun verkkoon.

Flames jatkaa kuvioidensa hieromista kohtaamalla tällä viikolla kohtaamalla treenimatseissa niin Kalkkilan Majakan kuin SBT Aakkeritkin. Otteluissa tarjotaan näytönpaikkoja ja kierrätetään vielä pelaajia.

Viikonlopun ohjelmaan kuuluu puolestaan Tuhannen Taalan Turnaus.

GM:n päivitys:

Joukkueen vahvuudesta poistuivat myös Hasse Lundström ja Petri Nivala. Nivalan come back kesken kauden tosin ei ole täysin poissuljettua.

Ei kommentteja: