sunnuntai 22. maaliskuuta 2009

Antti Saarisesta FBT Blue Flamesin uusi päävalmentaja

Vaikka kausi taputeltiin vasta eilen julkistaa FBT Blue Flames ry jo ensi kauden päävalmentajansa. Valmennusvastuun ottaa kantaakseen eiliseen peliuransa päättänyt Antti Saarinen. 32-vuotias Saarinen edusti pelaajaurallaan Flamesin lisäksi West Coast Phantomsia, SCR Raisiota sekä SBS Wirmoa, jonka riveissä mies pelasi mm. ykkösdivisioonaa.

Päävalmentajan paikalta väistyvä FBT Blue Flamesin hallituksen puheenjohtaja Arto Kuuluvainen on erittäin tyytyväinen seuran edustusjoukkueen uudesta valmentajasta.

-Hieno homma. Antilla on takanaan pitkä peliura ja paljon näkemystä valmennuksellisista seikoista. Itselleni on suuri helpotus päästä jakamaan vastuuta seuran asioista uusien tekijöiden harteille. Tarvittaessa autan Saarista valmennushommissa jatkossakin, mutta jos seurajohdon suunnitelmat toteutuvat niin valmennusryhmää täydennetään lähiaikoina. Tällöin jättäydyn kokonaan syrjään valmennuksesta ja keskityn jatkossa vain pelaamiseen sekä seuran hallinnollisiin asioihin. Antti on jo ilmoittanut, että pelisysteemi tulee kokemaan uudistuksia ja myös peluutus tulee olemaan aiempaa jämerämpää. Mitään vapaamatkustajia ei siis jatkossa tulla Flamesin riveissä näkemään, tosin eipä niitä nyt tähän mennessäkään juuri meillä ole pelannut.

Päättyneeseen pelikauteen GM Kuuluvainen on tyytyväinen.

-Oli hurjaa vuoristorataa, mutta lopputulos tyydyttää. Tavoitteeksi asetettiin sarjapaikan uusiminen ja se myös saavutettiin. Harmittaa hieman pelillinen lama, joka realisoitui joulun tienoilla kuutena perättäisenä tappiona. Tuolloin tunnelmat olivat hyvin synkät, mutta joukkue intoutui hurjaan loppukiriin. Viimeisestä seitsemästä sarjamatsista taidettiin hävitä vain yksi. Ensi kaudeksi pyritään tietysti kehittämään seuran toimintaa ja Saarisen valmentajanpesti on yksi osa-alue tällä tiellä. Näinkin tasokkaassa kolmosdivarissa kuin Turun seudulla tänä vuonna nähtiin alkaa pelaajavalmentaja-systeemi olemaan riittämätön.

Vaikka kausi päättyi vasta eilen on Flamesin seurajohto jo aloittanut seuraavaan kauteen valmistautumisen.

-Pelaajistossa tulee olemaan luonnollista vaihtuvuutta. Runkopelaajista lähes kaikki ovat kuitenkin jo alustavasti ilmoittaneet jatkavansa Flamesin riveissä myös seuraavalla kaudella. Lisäksi olemme jo alkaneet kartoittamaan uusia pelimiehiä Flamesin riveihin. Verkot on siis viritetty ja ensimmäiset neuvottelut jo käytykin.

FBT Blue Flamesin tarkoituksena on kevään mittaan katsastaa uusia kokelaita, joten FBT Blue Flamesin edustamisesta pelikaudella 2009-2010 kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä seuran edustajiin sähköpostilla (fbtblueflames at gmail.com). Ensi kaudella tullaan treenaamaan maanantaisin klo 20.30 SB Areenalla yhdessä SBS Kalkkilan Majakan kanssa, jonka lisäksi tarkoituksena on pitää keskiviikon treenivuoro klo 16.30 Sports Gardenilla. Tiistain Varissuon ghettovuorosta tullaan puolestaan luopumaan, koska vuorosta saatu hyöty on osoittautunut riittämättömäksi.

Flamesin treenivuorot jatkuvat huhtikuun loppuun saakka. Vierailijat toivotetaan tervetulleeksi höntsäämään sinivalkoisten kanssa.

Seuran virallinen kevätkokous järjestetään 25.4 Keskustan Sampo-pankin tiloissa klo 18.00 alkaen. Kaikki jäsenet tervetulleita.

Ei kommentteja: