sunnuntai 19. syyskuuta 2010

FBT Blue Flames - Wirmo 6 - 11

Perjantai-illan huumassa pelattu kauden ensimmäinen todellinen tasonmittari-matsi alkoi jo ennakkoon synkissä merkeissä, Coachin kännykkä piippasi siihen tahtiin poissaoloilmoituksia että alkoi jo pieni epätoivon kipinä hiipiä puseroon.. Loppujen lopuksi kasaan saatiin parsittua kaksi kenttää suhtkoht terveitä ukkoja kasaan ja pari häkkäriä. Hikinen iltapuhde oli siis kaikille tiedossa sillä peliaika oli riittävät 3x20min ja vielä tehokasta. Onneksi kaveri antoi sen verran tasotusta että mynisläisten tähtipelaaja Huuskonen oli siviilit päällä katsomossa, tosin siihen ne tasotukset sitten jäivät kun kaverilla oli meinaan laittaa laatikkoon 4 ketjua pelaajia.. Noh talvisotahengessä peitset ojoon ja baanalle!!

Ensimmäinen erä tarkkailtiin vielä kaverin tekemisiä puolin ja toisin, vauhtia pelissä riitti päästä päähän ihan mukavasti, alussa jopa johdimme ottelua kahteen otteeseen. Molemmissa päissä paikkoja siunaantui tasaisesti, mutta veskoilla oli kummassakin päässä 7 oikein-päivä. Sinisen legioonan riveistä erottui tilastollisesti tähän matsiin kasattu Pahlman-Yli.sipilä-"Crazy Bear"Karhu, joka viimeisteli 5 maalia kuudesta joten ihan ok päivä tältä kentältä. Oranssi-ketju Jussi69-Matti S- Matti Iltanen oli myös hyvin vireessä vaikka tehoissa nyt ei ehkä tavoitteeseen päästykkään (facebookissa lupailtiin jo huurteista hatullisesta eräille pelaajille ;) ).. Erätuloksia nyt ei millään voi muistaa, muuta kuin että 2.erän jälkeen tilanne oli vielä 4-4. Tässä vaiheessa oltiin hyvin pelissä mukana; toisen erän puolessa välissä maalin oli vaihdettu Akin tilalle Marsolinho.

Kolmannen erän alkuun sattui kuitenkin odotettu pelin tason hiipuminen, 5 maalia omiin about yhtä monessa minuutissa vähän synkensi mielialoja vaihtopenkillä mutta tästä nousimme hyvin takaisin peliin mukaan tilanteeseen 9-6. Kaverilla kävi kyllä muutamassa maalissa pienoinen joulu, mm. puolen kentän lämäri oman pelaajan pohkeen kautta ylämummoon jne. Lopussa vielä kaveri kaunisteli lukemia parilla maalilla, lopputulos 11-6 mynämäkeläisille.

Kaikenkaikkiaan pirteä esitys Le Blö:siltä, kymmennellä kenttäpelaajalla ei kuuhun mennä joten siihen nähden pelasimme kyllä nappimatsin. Aki ja Marso koppasivat kyllä enemmän kuin muutaman game-saverin joten ainakin se osasto on kyllä 3.divarin eliittiä. Tähän matsiin olisi kyllä tarvittu kaikki 3 kenttää kasaan mutta niillä mentiin mitä oli ja koutsina kyllä nostan hattua joka ukolle, hyvin te äijät veditte!! Kettu kuittaa.

Ei kommentteja: