sunnuntai 26. syyskuuta 2010

Kohti härkäviikkoja

Kausi lähestyy uhkaavasti ja Flameskin lisää pikku hiljaa kierroksia myllyyn. Viikon sisällä ohjelmassa on normaalien kahden treenikerran lisäksi treenimatsi

Pelaajarintamalta kuuluu ikäviä uutisia, kun kauden ykköshankinta Juho Vehviläinen vetäytyi pelihommista opiskelukiireisiinsä vedoten. Näin ollen miestä on tippunut riveistä jo ennen kauden alkua siihen malliin, että verkot on taas viritettävä siirtomarkkinoille. Ikävä kyllä, tähän vuoden aikaan laadukkaiden pelimiesten löytäminen alkaa olla haasteellista. Ensi viikolla on kuitenkin tarkoitus saada ainakin yksi uusi kaveri testiin.

Tiistaina pelataan lepakkomatsi Halikossa, kun pienen harkinnan jälkeen päätettiin vastata Salon Isäntien treenimatsipyyntöön myöntävästi. Matsi alkaa klo 20.45, ja kellonaika on sen verran haastava, että arvatenkin jokunen pelimies vetäytyy tuohon vedoten. Tarkoitus on kuitenkin saada jalkeille parisen ketjua sotureita, jotta saadaan tuntumaa kauden avausturnauksen pelipaikkaan. Pelin luonne kun tahtoo muuttua huomattavasti siirryttäessä matolta parketille. Isäntäjoukkueesta ei allekirjoittaneella ole mitään havaintoja, joten sinänsäkin on tervettä nähdä minkätasoinen joukkue alkavalla kaudella vastaan asettuu, sillä Flames ja Isännät luuttuvat samassa kolmosen lohkossa.

Loppuun vielä lätkäpiireistä kuultu säbävitsi:

- Mikä on vaikeinta salibandyssä?

Kertoa kotona, ettei ole hetero.

Näissä merkeissä kohti uutta viikkoa :D

Ei kommentteja: