tiistai 28. syyskuuta 2010

Heikkoa peliä Halikossa

Tiistai-illan ratoksi Flames oli sopinut tutustumisretken Halikon vielä valloittamattomaan liikuntahalliin. Tarkoituksena oli tutustua ensimmäisten sarjapelien pelialustaan, mutta matsin myöhäinen alkamisaika tarkoitti sitä, että harmittavan moni Flames-peluri päätti vetäytyä tästä luokkaretkestä. No, eipä siinä. Niillä mennään ketä on, ja jos ei piakkoin saada kiinnitettyä uusia pelimiehiä niin odotettavissa on, ettei sarjamatseihinkaan aina täyttä kolmea ketjua saada kasaan.

Flames-Isännät 4-6

Halikon liikuntahalli löytyi helposti ja paikan päällä ihmeteltiin, että ketäs sitä jalkeille olikaan saatu. Coach Nurmisto luetteli ketjut pienten naurun tyrskähdysten saattelemana, sillä lukuisat poissaolot olivat jälleen kerran muovanneet Flames-pakan täysin uusiksi. Vastustajasta ei ollut mitään näkö- tai kuulohavaintoja etukäteen ja tarkoitus olikin siis ottaa tuntumaa parkettiin, koska edelliskaudella ei kertakaan ollut tarvinnut liukastella kyseisellä pelialustalla. Jo heti ensi minuuteista kävi ilmi pelin kuva. Isännätkään ei saanut jalkeille edes kahta ketjullista pelimiehiä ja jengi keskittyikin lähinnä sumputtamaan ja iskemään vastaan. Taktiikka toimikin hyvin läpi ottelun, sillä vaikka pallon hallinta oli selvästi sinivalkoisilla, rankaisi isäntäjoukkue erittäin tehokkaasti paikoistaan. Toki Flamesin pari karmeaa merkkausvirhettä ja poikkeuksellisen salliva tuomarilinja auttoi Isäntiä urakassaan. Kun Flames tällä kertaa myös hävisi maalivahtipelaamisen tasossa selkeästi vastustajalleen, oli matsin lopputulemana parin häkin tappio.

Tappio tietysti harmittaa aina, mutta tähän matsiin lähtökohdat olivat aika heikot. Paljon on töitä vielä tehtävänä ennen sarja-avausta ja toivotaan, että saadaan nostettua hieman jengin sitoutumisastetta näin pre-seasonin viimeisinä viikkoina.

Flames-maalit: Jussi Lamminluoto, Olli Kankkunen, Matti Simolin (2)
Maalissa: Marko Kaunisharju
Poissa: J.Simolin, Karhu, Rantakömi, Mattila, Vehmanen, Markus Iltanen, Ketola, Tamminen

Flamesin seuraava treenimatsi pelataan sunnuntaina 10.10, kun vastaan asettuu SekTa.

Ei kommentteja: