lauantai 21. tammikuuta 2012

Blogin vetovastuu vaihtuu

Flamesin tiedotusosastossa tapahtuu, ainakin tilapäisesti, vallanvaihto, kun GM väistyy takavasemmalle ja vetovastuun ottaa Juho Vehviläinen. Blogin lukijoille on luvassa siis varmasti tuoreita näkemyksiä Flames-leirin otteista. GM on tyytyväinen Flamesin nykytilaan:

- Tässä on jokunen sata Flames/Phantoms- uutinen tullut vuosien varrella kirjoitettua, joten on jo aikakin antaa blogi jonkun muun vastuulle. Olen varma, että Juho hoitaa homman tyylillä. Muutenkin Flamesissa on tällä hetkellä hyvä pöhinä päällä. Parin vuoden jälkeen on saatu taas videomateriaalia julkaistua, josta kiitokset Kaunisharjun suuntaan. Ensi kauden joukkueen rakennuksesta vastaa puolestaan valmennuskaksikko Sjöström & Vehmanen. Olen pirun tyytyväinen siihen, että vastuunkantajia alkaa löytyä eri osa-alueille. Jos Flames seurana haluaa kehittyä, niin se ei enää voi olla yhden miehen show. Ja nyt ensimmäistä kertaa seurahistoriassa tuntuu, että se ei sitä enää olekaan!

Flames kohtaa vielä ennen seuraavia sarjamatseja treenimatsin muodossa TVA:n. Vastustaja taistelee tosissaan noususta kolmosdivariin ensi kaudeksi, joten epäilemättä hyvää sparrausta luvassa ennen äärimmäisen tärkeitä sarjamatseja.

Ei kommentteja: