keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

FBT Blue Flames ry:lle uusi johtoryhmä

FBT Blue Flames ry reagoi sarjanousuun kokoamalla uuden johtoryhmän luotsaamaan seuraa kohti uusia haasteita. Uuden johtoryhmän roolina on kehittää seuran toimintaa ja miettiä ns. suuria linjoja, kun taas operatiivisella tasolla eri projektien vastuuhenkilöt katsotaan tapauskohtaisesti.

Flamesin johtoryhmän muodostavat Arto Kuuluvainen, Olli Kankkunen, Antero Karhu, Joakim Sjöström, Niklas Törnström sekä Petri Nivala. Lisäksi johtoryhmän tapaamisiin pyritään saamaan aina mukaan myös joku valmennuksen edustajista. Johtoryhmän kokoamisesta vastannut FBT Blue Flames ry:n hallituksen puheenjohtaja Arto Kuuluvainen on erittäin tyytyväinen seuran uuteen johtoryhmään:

- Uusi sarjataso, uudet haasteet. Niin pelikentällä kuin taustoillakin. Tämä tarkoittaa sitä, että Flamesin organisaatiota  on vahvistettava ja käännyinkin muutamien entisten sekä nykyisten Liekkisoturien puoleen asian tiimoilta. Yksikään ei kieltäytynyt kunniasta, joten jotain on varmasti vuosien varrella tehty oikein. Monenlaista osaamista saatiin messiin. Koulutustaustaa löytyy kauppatieteiden tohtorista diplomi-insinööriin ja oikeustieteen kandiin. Käytännön osaamista puolestaan myynnistä, markkinoinnista ja urheilupuolelta yleensäkin. Tästä on hyvä jatkaa.

Flames on jo solminut merkittäviä yhteistyösopimuksia seuraavasta kaudesta. Seuran uudet yhteistyökumppanit tullaan julkistamaan syksyllä. Pelilliseltä puolelta mainitsemisen arvoista on se, että Flamesin try outit alkavat ensi viikolla. Mukaan on ilmoittautunut jo reilut 10 mielenkiintoista nimeä. Vielä kuitenkin mahtuu mukaan, joten jos kiinnostaa niin tsekkaa tarkemmat tiedot try outeista esimerkiksi blogin aiemmista uutisista.

Ei kommentteja: