lauantai 14. huhtikuuta 2012

Sjöström & Vehmanen jatkosopimuksiin

FBT Blue Flames ry:n ensimmäiset sopimusjulkistukset pelikaudelle 2012-2013 tuskin yllättävät ketään. Nousun arkkitehteinä häärineet Joni "Rainmaker" Sjöström sekä hänen aisaparinsa Marko Vehmanen jatkavat Flames-veneen peräsimessä myös seuraavalla kaudella. Flamesin puheenjohtaja Arto Kuuluvainen on luonnollisesti tyytyväinen luottomiestensä jatkosopimukseen.

- Oli itsestään selvää, että halusin valmennuskaksikon jatkavan hyvää työtään myös ensi kaudella. Mitään muita vaihtoehtoja ei todellakaan tarvinnut tällä kertaa pohtia, vaan pienten palkkioneuvottelujen päätteeksi lyötiin virtuaalisesti kättä päälle jannujen jatkosopimuksista. Joni ja Marko ovat jo kartoittaneet ensi kauden pelaajistoa ja tällä kertaa vaihtuvuutta tullaan näkemään jonkin verran edelliskausia enemmän. Jo tässä vaiheessa haluan kiittää Flames-paidan jättäviä pelimiehiä hienoista muistoista ja toivottaa heille menestystä uusiin haasteisiin. Upeita ihmisiä!

Kuvan oikeudet: Mikko Merranti

Flamesin valmennuskaksikko odottaa ensi kautta mielenkiinnolla.

- Voin rehellisesti myöntää, että kausi meni paljon paremmin kuin uskalsin edes odottaa. Kärkisijat olivat toki mielessä, mutta sarjanousu oli vain kaukainen unelma. Iso kiitos koko organisaatiolle ja Vehmaselle, jonka kanssa yhteistyö sujui mainiosti. Ensi kausi tulee olemaan erittäin mielenkiintoinen. En ole pahemmin 2.divaria koskaan edes seurannut, mutta eiköhän me aika kovaan paikkaan jouduta. Nyt ruvetaan tekemään helvetisti töitä jotta ollaan valmiita kun kausi syksyllä alkaa, kommentoi päävalmentaja Sjöström mennyttä ja hieman tulevaakin.

Sjöströmin oikeana kätenä toiminut Vehmanen on samoilla linjoilla päävalmentajan kanssa.

- Jonille iso kiitos, että antoi minulle tämän mahdollisuuden ja otti minut aisaparikseen, vaikkei oltu aiemmin edes tavattu. Yhteistyömme oli saumatonta ja toivottavasti jatkuu pitkään. Kausi alkoi Hangosta, sieltä tuli turnausvoitto ja kausi lopetettiin nousuun. Ei paljon enempää voi toivoa. Kovaa duunia on tiedossa ja jos kaikki pelaajat sitoutuu, niin aivan varmasti pystytään useampi joukkue kakkosdivarissa haastamaan. Usko tulevaan on kova!

Flamesin pelaajarunko tulee säilymään runkomiesten osalta lähes samana. Muutaman pelaajan kohtalo ratkeaa työkuvioiden selvitessä kevään aikana. Tämän hetkisen tiedon mukaan lähes viisitoista pelaajaa hakee pelipaikkaa Flamesista try outin kautta. Luonnollisestikaan läheskään kaikkia ei voida kiinnittää ensi kauden Flames-miehistöön, mutta blogissa tullaan uutisoimaan monista uusista Flames-sotureista kevään ja kesän mittaan.

Ei kommentteja: