keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Flames ja Graafinen suunnittelu Nivala Design tiivistävät yhteistyötään

FBT Blue Flames ry. ja Graafinen suunnittelu Nivala Design tiivistävät jatkossa yhteistyötään. Graafinen suunnittelu Nivala Design on turkulainen putiikki, jolla on jo monipuolinen työhistoria. Yritys on jo vuosia tehnyt yhteistyötä useiden jääkiekko- ja salibandyseurojen kanssa. Esimerkkinä Nivala Designin muista yhteistyökumppaneista mainittakoon Tampereen Ilves, Lappeenrannan SaiPa, Vaasan Sport sekä
FBC Turku. 
 Molemmat osapuolet ovat äärimmäisen tyytyväisiä uuteen yhteistyökuvioon.

- Nivala Design on kulkenut Flamesin bandwagonissa jo seuran perustamisesta saakka. Onhan esimerkiksi logomme Pete Nivalan suunnittelema. Pari vuotta yhteistyömme on palanut hieman pienemmällä liekillä, mutta nyt tilanne tulee muuttumaan. Flamesin tarkoituksena on vastata sarjanousun asettamiin haasteisiin myös viestinnän saralla ja Nivala Design tuleekin olemaan intensiivisesti mukana esimerkiksi uusien kotisivujemme- sekä yritysyhteistyökumppaneillemme tarkoitetun materiaalin suunnittelussa. Suosittelemme vahvasti Nivala Designin palveluja myös muille urheiluseuroille, taustoittaa Flamesin hallituksen puheenjohtaja Arto Kuuluvainen uuden yhteistyösopimuksen taustoja.

- Meidän ei tarvinnut kauaa miettiä, kun meille tarjottiin mahdollisuutta yhteistyöhön Blue Flamesin kanssa. Olemme tukeneet urheilua yrityksemme alusta lähtien ja tämä yhteistyösopimus on positiivista jatkoa tälle kehitykselle.Yhteistyökumppani on meidän kokoisellemme yritykselle juuri sopiva. FBT Blue Flames on seuran nuoresta iästä huolimatta toiminut ammattimaisella otteella alusta alkaen ja ihmiset seuran taustalla ovat sitoutuneita sekä Sinisellä sydämellä varustettuja. Näemme Blue Flamesin kehittyvän toiminnan hyvin samanlaisena mihin itsekin pyrimme, tiivistää Nivala Designin toimitusjohtaja Pete Nivala.

Muista tutustua myös Nivala Designin ja FBT Blue Flamesin Facebook-sivustoihin!

Ei kommentteja: