keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Flamesilla voitokas kenraali

Flamesin viimeinen treenimatsi ennen reilun viikon päässä häämöttävää sarja-avausta nähtiin keskiviikkoiltana Virusmäentiellä. Tällä kertaa vastaan saatiin FBC Turun Akatemia, eli käytännössä BeeCeen A ja B- junnuja. Vastustaja oli hieman heikommalla rosterilla liikenteessä kuin jokunen viikko takaperin Suomen Cupissa, jolloin Flames kyykkäsi nuorelle vastustajalleen lukemin 1-2.

Flames- FBC Turku, Akatemia 4-1

Keskiviikkoiltaiset treenimatsit ovat läpi vuosien olleet vaikeita Flamesille. Tällä kertaa nähtiin kuitenkin ihan kohtuullinen esitys. Treenimatsin tarkoituksena oli testata viime aikoina treenattuja taktisia nyansseja ja tämän tarkoituksen matsi täytti ihan hyvin. Vastustajalle ei matsissa juuri maalipaikkoja siunaantunut ja ottelun voittajasta ei tällä kertaa juurikaan epäselvyyttä ollut. Matsin jälkeen vedettiin vielä rankkarit, joissa Flamesin jampat yllättivät muutamalla yllättävän jäätävällä suoritukselle.

Flames-maalit: Olli Kankkunen (2), Severi Nordberg, Niko Vihriä
Maalissa: Marko Kaunisharju/Aki Tamminen

Seuraavaksi pelataankin jo tosissaan, kun Flames lähtee haastamaan SBS Wirmoa Mynämäen synkkään perjantailtaan. Kausiennakkoja ja matsiennakkoa tulossa lähiaikoina...

Ei kommentteja: