torstai 4. syyskuuta 2008

Flames solmi merkittäviä yhteistyösopimuksia

FBT Blue Flamesin markkinointiosasto on hikoillut muuallakin kuin pelikentällä. Seuran uudet peliasut ovat parhaillaan painossa. Peliasujen hankinnan inhimilliseen hintaan mahdollisti useiden eri yritysten tuki.

Blue Flamesin tukijoukkoihin kaudella 2008-2009 kuuluvat seuraavat yritykset:

InnoSales Oy (http://www.innosales.fi/)
Motonet Oy (http://www.motonet.fi/)
Parkettiliike Hannu Snällström Oy
K1-Katsastajat Oy (http://www.k1katsastajat.fi/
Kasvihuonerakennus J&P Kurki Oy
Paroc Oy (http://www.paroc.fi/)
Nordkalk Oyj Abp (http://www.nordkalk.com/)
Waasa Graphics Oy (http://www.waasagraphics.fi/)
Nivala Design (www.nivaladesign.com/)

FBT Blue Flames ry rohkaisee kaikkia seuran ystäviä suosimaan yllä mainittujen yritysten palveluja.

Joukkue valmistautuu parhaillaan alkavaan, äärimmäisen rasittavaan, treeniviikkoon jonka aikana "Siniset" pelaavat viisi treeniottelua ja harjoittelevat päälle kolme kertaa. Sairaslistalla on jälleen tungosta, sillä ensi viikon tapahtumista ovat varmasti poissa ainakin Viljamaa ja Tikkanen, jotka kärsivät jalkaongelmista. Lisäksi Vahlman on normaaliin tapaan pois riveistä. Rantakömi puolestaan toipuu poskiontelontulehduksesta ja on toivottavasti jo ensi viikolla mukana peleissä. Leminen puolestaan viettää ensi viikon töissä.

Blue Flamesin seuraava ottelu on ensi maanantaina SB Areenalla klo 20.30, jolloin vastaan asettuu revanssia janoava Kalkkilan Majakka.

Ja jos joku ei ole vielä huomannut, niin seuran uudet viralliset nettisivut ovat nähneet päivänvalon osoitteessa http://www.blueflames.tk/

Ei kommentteja: