maanantai 29. syyskuuta 2008

Pataan

Flamesin kenraaliharjoitus meni penkin alle. Nousiaisten Ryhti näytti vastaiskupelaamisen mallia ja jyräsi murskavoittoon.

Flames-Nousiaisten Ryhti 2-8

Kenraaliharjoituksen lähtökohdat eivät olleet parhaat mahdolliset. Viime viikkoina treeniaktiivisuus on ollut heikkoa, ja sairastumiset ovat sotkeneet pakkaa pahemman kerran. Nyt kuitenkin hallille oli löytänyt tiensä nelisen kentällistä pelimiehiä. Ennen ottelua ihmeteltiin tuomaria tai pikemminkin hänen puuttumistaan. Hätäratkaisuna vedettiin pillimieheksi kaveri hallin käytävältä, joten linja oli sen mukainen, eli vanha kunnon vankilasähly. Kaverille kuitenkin propsit siitä, että peli saatiin ylipäänsä pelattua.

Ensimmäiseen erään lähdettiin todella aktiivisella karvauksella ja Ryhti olikin vaikeuksissa. Viljamaa veikin Flamesin johtoon, mutta heti seuraavassa vaihdossa lahjoitettiin Ryhdille tasoitus. Ensimmäisessä erässä oli paikkoja useampaankin osumaan, mutta erätauolle kuitenkin 1-1 lukemissa. Toiseen erään vaihdettiin ennakkosuunnitelman mukaisesti karvausta passiivisempaan suuntaan. Ei toiminut, sillä Ryhti käänsi ottelun nopeasti. Viljamaa kavensi tilanteeksi vielä 3-2, kunnes kamelinselkä katkesi ja osumia alkoi ropista Flames-päätyyn tasaiseen tahtiin. Toisella erätauolle mentiin Ryhdin muutaman maalin johdossa. Kolmanteen erään haettiin tuoretta jalkaa tuomalla mukaan yksi uusi ketju. Kokeilu meni vihkoon, Ryhdin puhkoessa Flames-puolustusta mennen tullen. Lopussa vielä haettiin kavennusosumaa kaventamalla kahteen ketjuun, mutta maaliin saakka ei palloa saatu hyvistäkään paikoista toimitettua.

Loppukaneettina todettakoon, että Ryhti sahasi syöttöketjuillaan Flames-puolustuksen riekaleiksi ja kun vastineeksi sinivalkoisten viimeistely tökki pahasti, olivat loppulukemat oikeutetut.

Maalissa Leminen & Kaunisharju puoliksi
Flames-maalit: Elias Viljamaa (2)
Poissa: Ketola, Törnström

Lauantain sarja-avaukseen jäi siis melkoiset käärmekeitot keiteltäväksi, jotta pelaamisen kurssi saadaan käännettyä. Saa nähdä mitä keksitään.