torstai 11. syyskuuta 2008

Nihkeällä esityksellä voittoon

Eilistä Suomi-Saksa trilleriä todistamassa ollut Flamesin valmennusjohto ehti jo huokailla syvään suostumistaan torstain FBC Turku II:en lepakkovuorolle klo 21.30 ajoittuneeseen treenimatsiin. Härkäviikko, kun on sisältänyt treeniä joka päivälle. Joka tapauksessa, haasteesta ei tässä seurassa yleensä kieltäydytä, joten matsiin raavittiin kasaan reilut pari ketjua pelimiehiä. Lähes saman verran tosin oli jäänyt kotioloihin kiehnäämään mamman kainaloon, juomaan teetä ja hihittelemään Big Brotherille.

Flames- FBC Turku II 3-2 (2-1, 1-1,0-0)

Vaikka oltiin vajaamiehisinä liikkeellä, niin päätettiin lähteä sippaamisen uhallakin karvaamaan suht korkealta. Alkuun tämä toimikin ihan kohtuullisesti, kun jalkoja vielä riitti joka jampalla. FBC pääsi helposti johtoon ensimmäisillä minuuteilla, kun sadoista, jollei jopa tuhansista muistutuksista huolimatta sinipaidat jättivät keskustan parhaine maalintekosektoreineen avoimeksi. Pian Flames pääsi kuitenkin kuittaamaan, Lamminluodon haisteltua FBC- pakin mustan hetken. Eipä aikaakaan, kun Laten Flamesin omaksi Petteri Nummeliniksi nimeämä "Kanuuna" Kankkunen nousi puolustuksesta vetosektorille ja toimitti pelivälineen häkkiin. Kolmas Flames-osuma näki päivänvalon, kun toisen erän alkuun Jokke Sjöström heitti pallon kulmasta Iltasen lapaan, joka siirti pallon varmasti pömpeliin. FBC päästettiin vielä maalin päähän, kun keltapaitojen vastaisku keskustasta toi tulosta. Kolmas erä oli Flamesilta äärimmäisen väsynyttä puolustustaistelua, joka tuotti kuitenkin tulosta. Näin siis voitto "sinikoneelle" lukemin 3-2.

Maalissa: Marko Kaunisharju
Maalit: Jussi Lamminluoto, Olli Kankkunen, Matti Iltanen
Poissa: Leminen, Rantasalo, Saarinen, Viljamaa, Joni Sjöström, Kallio, Mattila